Stiri

Euro 2020: Şase francezi au confundat Budapesta cu Bucureştiul

Şase francezi au confundat Budapesta cu Bucureştiul
Şase francezi au confundat Budapesta cu Bucureştiul
Șase francezi, care voiau să ajungă în Budapesta, la meciul Ungaria – Franța din cadrul EURO 2020, au ajuns din greșeală în București.

Șase francezi şi-au cumpărat bilete pentru capitala Ungariei, dar au ajuns în Bucureşti. După ce şi-au verificat biletele au constat că 3 dintre ele erau pentru Budapesta, 3 pentru Bucureşti. Confuzia a fost făcută la agenţia de turism. Din primele informații, victimele au urmărit meciul cu Ungaria la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei. Cei șase suporteri au ajuns în București alături de un grup de suporteri ai Ucrainiei.

„E prima oară când călătorim în partea asta a Europei”

„Parcă suntem în filmele 'Singur acasă'. 'Pierdut în Bucureşti'. Încercăm să vedem unde s-a produs greşeala. La agenţia de turism sau pe aeroport. E foarte posibil să ne fi urcat, pur şi simplu în alt avion. (...)  Biletele le-am rezervat pe toate odată. Cum să ne dea 3 aici şi 3 acolo? Şi ghinionul este să ajungem toţi aici şi nu dincolo. E ca în filmele cu proşti, cu camera ascunsă[...] E prima oară când călătorim în partea asta a Europei. Şi, sincer să fiu, pentru mine, până azi, nu era nicio diferenţă între 'Bucharest' şi 'Budapest'. Trebuie să învăţăm mai multe despre Europa. Uite că apar situaţii”,  a spus una dintre victime.