Stiri

Euro 2020: Şase francezi au confundat Budapesta cu Bucureştiul

Şase francezi au confundat Budapesta cu Bucureştiul
Șase francezi, care voiau să ajungă în Budapesta, la meciul Ungaria – Franța din cadrul EURO 2020, au ajuns din greșeală în București.

Șase francezi şi-au cumpărat bilete pentru capitala Ungariei, dar au ajuns în Bucureşti. După ce şi-au verificat biletele au constat că 3 dintre ele erau pentru Budapesta, 3 pentru Bucureşti. Confuzia a fost făcută la agenţia de turism. Din primele informații, victimele au urmărit meciul cu Ungaria la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei. Cei șase suporteri au ajuns în București alături de un grup de suporteri ai Ucrainiei.

„E prima oară când călătorim în partea asta a Europei”

„Parcă suntem în filmele 'Singur acasă'. 'Pierdut în Bucureşti'. Încercăm să vedem unde s-a produs greşeala. La agenţia de turism sau pe aeroport. E foarte posibil să ne fi urcat, pur şi simplu în alt avion. (...)  Biletele le-am rezervat pe toate odată. Cum să ne dea 3 aici şi 3 acolo? Şi ghinionul este să ajungem toţi aici şi nu dincolo. E ca în filmele cu proşti, cu camera ascunsă[...] E prima oară când călătorim în partea asta a Europei. Şi, sincer să fiu, pentru mine, până azi, nu era nicio diferenţă între 'Bucharest' şi 'Budapest'. Trebuie să învăţăm mai multe despre Europa. Uite că apar situaţii”,  a spus una dintre victime.