Stiri mondene

AMI a avut coronavirus! Ce simptome a avut și cum s-a simțit?!

AMI a avut coronavirus! Ce simptome a avut și cum s-a simțit?!
Ami a avut coronavirus, o formă ușoară a bolii, și a decis să povestească într-un mod haios cum a trecut ea peste această boală.

Cântăreața AMI a trecut de curând prin experiența infectării cu coronavirus și a decis să le povestească fanilor asta printr-o serie de Instastory-uri. Artista a îmbrăcat povestea într-un ton amuzant, dar a spus la final că și-ar dori să nu fie înțeleasă greșit, să nu se creadă că și-ar dori să minimalizeze efectele acestei boli, ci din contră, și-ar dori ca lumea să vorbească și despre cazurile ușoare, nu doar despre cele grave. 

AMI a avut coronavirus

„Bună ziua tuturor! Vin cu știrile din ultima perioadă în care am lipsit cu desăvârșire din lumea palpitantă a online-ului. Am fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Cum? Rămâne o enigmă. În urma unor simptome acute de „chef de nimic” îmi făcusem un test de control, rezultatul fiind unul pozitiv. Am zis: „Ce super”. Experiența mea cu acest intrus neinvitat în organismul meu, n-a fost deloc problematică (stați liniștiți, nici nu-l laud, nici nu-l aplaud), dar să zicem că a fost blând cu mine. O fi zis: asta e mică și a dracu', îi dau o doză conform gabaritului, că altfel mă bate. A ştiut el ce-a știut. Norocul meu! Cele mai prezente simptome au fost de ușoară oboseală, chef de dormit, stat, lenevit, trândăvit, tolănit și alte corespondențe. M-am și întrebat: sigur ești tu, covid-ule? mda, dacă așa au zis cele trei teste făcute, nu putem să vin eu să le contrazic. Totuși, cred că am fost infectată cu „Tulpina Piticului de Grădină”. Așa că am trecut la atac, pozitivă și-n gândire, i-am râs în nas cu nasul înfundat, i-am administrat tratamentul de expulzare și dus a fost! A dispărut rapid și eficient. Cele trei teste au ieșit, de data asta, negativ, iar eu mă declar cel mai ușor caz de coronavirus care cred că v-a fost prezentat”, a scris Ami pe Instagram.

Ami și-a povestit experiența infectării cu coronavirus într-un mod haios, dar nu a uitat și de cazurile mai grave

După ce a terminat povestea „covid-ului”, Ami a spus că este conștientă că sunt și cazuri mai grave de covid, iar ea este o norocasă că a avut o formă ușoară a bolii. Totodată, artista îi îndeamnă pe fanii ei să se bucure în continuare de viață pentru că și sănătatea psihică este o componentă importantă în viața noastră. 

AMI a avut coronavirus!

„Acum, lăsând abordarea asta haioasă la o parte, făcând haz de necazul meu, categoric situația trebuie luată în serios și nu încerc nicidecum că minimlizez efectele covidului! Știu că există cazuri grave și/sau care sunt suprapuse cu alte afecțiuni și automat cazurile devin mult mai dificile, iar persoanele care au trecut prin asta știu cel mai bine și n-am fost deloc indiferentă la suferința acestora. Însă prea mult se seamănă panică printre oameni, iar epidemia de isterie este mai mare decât infecția cu coronavirus. Am vrut să vin cu o altă abordare a unei astfel de situații, poate chiar să pun un zâmbet pe chipul celor care au o teamă în fața situației de față. Să promovăm și cazurile ușoare, nu doar pe cele grave. Studiile arată că 90% dintre cazuri sunt vindecabile, boala manifestându-se ca o răceală cu febră, dureri musculare, dureri în gât, frisoane, tuse, nas înfundat”, a mai scris artista pe Instagram. 

AMI a avut coronavirus!

AMI a avut coronavirus!