Stiri mondene

Este oficial! S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la „Asia Express”: „Mi-au dat lacrimile”

Este oficial! S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la „Asia Express”
Gina Pistol [Sursa foto: Instagram]
Noul sezon „Asia Express” pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Uite despre cine este vorba!

După multe negocieri, producătorii au stabilit cine va fi vedeta care o va înlocui pe Gina Pistol la „Asia Express”. Din primele informații, ultimele nume rămase pe listă erau Speak, Liviu Vârciu și Răzvan Fodor. Spre surprinderea tuturor, acesta a cedat locul în favoarea soției sale, Irina Fodor. Astfel că, soția lui Răzvan Fodor preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor. Soția câștigătorului sezonului trei „Asia Express” a făcut primele declarații.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în  Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite' va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii.

Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Este oficial! S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la „Asia Express”
Irina Fodor[Sursa foto: Instagram]

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care

îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.”,  a declarat Irina Fodor.

Oase
Oase[Sursa foto: Instagram]

Oase se întoarce în cel mai dur reality-show. Ce rol va avea câștigătorul sezonului doi?

În noul sezon al celui mai dur reality-show din România, Oase va avea rolul de co-prezentator, alături de Irina Fodor. Câștigătorul sezonului doi le va face cunoștință cu personaje locale. De asemenea, Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul.