Stiri mondene

Este Michele Morrone, actorul din 365 Days, gay? Speculațiile din online l-au determinat să vorbească

Este Michele Morrone, actorul din 265 Days, gay?
Michele Morrone, actorul care a făcut furori cu rolul său din 365 de zile, a stârnit o serie de speculații în online cu privire la sexualitatea sa.

Actorul a postat o fotografie cu un bun prieten, într-o ipostază apropiată care dădea de înțeles că între cei doi ar exista mai mult decât o prietenie. Mai mult, în descrierea fotografiei de pe Instagram, actorul a scris: „Sunt un mincinos” . De aici și până la tăvălugul de comentarii din online, nu a fost decât un singur pas. Bineînțeles că dezamăgirea cea mai mare a fost din femeilor: „Stai… ești gay?” a comentat cineva.

Este Michele Morrone, actorul din 265 Days, gay?

„Am pierdut încă unul, doamnelor…”, spune o fată pe profilul lui de instagram. „Sunt confuză. Ești gay?”, a mai adăugat o persoană.

Ce a declarat Michele Morrone după speculațiile din online?! Este sau nu gay?

După avalanșa de comentarii din mediul online, Michele Morrone a făcut o serie de declarații. Actorul a ținut să facă lumină în acest caz și a declarat că nu este gay, dar este un mare susținător al comunității LGBT.  

Este Michele Morrone, actorul din 265 Days, gay? 

„M-am trezit în această dimineață cu echipa mea care m-a sunat și mi-a spus: Hei, au apărut o mulțime de articole din cauza pozei cu Simone. El a devenit un prieten foarte bun pentru mine și suntem ca frații. Filmăm un film împreună. Este doar o poză, nimic mai mult.Și oricum… Eu sunt un mare susținător al comunității LGBT. Dar aici vorbim despre o poză normală. Îmi pare rău pentru confuzie. Așa cum am spus, sunt un mare susținător al comunității LGBT. Există o mulțime de băieți tineri și fete tinere cărora le-ar plăcea să iasă, dar nu o fac din cauza familiilor lor. Știți, fericirea este neprețuită, băieți”, a declarat Michele Morrone.

Michele și Simone, prietenul său, vor fi dușmani în următoarea continuare a filmului „365 de zile”. S-a raportat că cei doi bărbați se vor lupta pentru dragostea Anna-Maria Sieklucka în franciza de film care va fi transformată într-o trilogie. Simone Susinna debutează pe marele ecran cu acest film. El va juca rolul lui Marcelo ‘Nacho’ Matos, un spaniol care va încerca să destrame povestea de dragoste a Laurei și a lui Massimo.