Stiri mondene

Cum a ajuns piesa Mr. Saxobeat celebră?! Ce răspuns a dat Alexandra Stan la 40 de întrebări cu Denise Rifai?!

Alexandra Stan la 40 de întrebări cu Denise Rifai?!
Alexandra Stan a fost invitata lui Denise Rifai, aseară, la 40 de întrebări și a răspuns celor mai intense întrebări.

Când spui „Alexandra Stan”, spui clar „Mr Saxobeat”! Artista a devenit celebră în întreaga lume cu acest hit, iar anul trecut, melodia a devenit cea mai ascultată piesă de pe Spotify a unui artist român. Însă care este povestea acestui hit atât de celebru? Despre asta a vorbit chiar artista, aseară, la emisiunea difuzată de Kanal D: 40 de întrebări cu Denise Rifai. 

Alexandra Stan la 40 de întrebări cu Denise Rifai?!

„Piesa Mr Saxobeat este o piesă care a derivat dintr-o altă piesă. Iniţial se numea Droica. Era o băutură energizantă din Azerbaijan. Ei ne contactaseră pe noi în urma piesei Lollipop care ajunsese și acolo cunoscută. Își doreau să facem o reclamă, o melodie și am început să compunem piesa asta. După care, stând în studio și lucrând, am venit cu ideea să punem un instrument. Și așa a fost contactat Cosmin Băsășteanu care este chiar Mr Saxobeat, el a compus linia, iar eu am venit cu ideea să interpretez tema asta. Inițial, țin minte că aveam tema și aveam alt refren, dar nu mergea. După care am făcut versuri, ne-a mai ajutat o fată din Constanța. Am lansat piesa, am făcut videoclip la piesă și piesa a început să prindă. Mai întâi la noi și apoi în foarte multe țări din Europa. Restul a fost de la sine”, a declarat Alexandra Stan în cadrul emisiunii. 

Alexandra Stan a mai fost întrebată și cum s-a simțit în momentele în care Selena Gomez și-a însușit această piesă în timpul unui concert și mai ales, dacă a sunat-o vreodată să vorbească cu ea despre acest lucru. Artista a spus că nu a făcut acest lucru, ba mai mult, nu știa că Selena Gomez a făcut playback pe piesa ei.

Alexandra Stan la 40 de întrebări cu Denise Rifai?!

„Cred că amândouă avem voci speciale, timbru unic, tocmai de asta poți să recunoști vocea noastră. Eu nu știam partea asta că și-a însușit... bine, știam că nu a zis de mine, Alexandra Stan din România, din Constanța. În ceea ce privește Mr. Saxobeat, clar eu am vocea mai bună pentru că este piesa mea.

Cred că de asta a și făcut playbackn (râde). E o piesă destul de rapidă, să știi, și este și foarte joasă. Și e greu să și cânți să și dansezi pe ea, dar la început mia fost și mie greu”, a spus Alexandra Stan. 

Alexandra Stan regretă că nu a învățat să cânte la un instrument

„Eu întodeauna am regretat că nu am învățat un instrument când eram mai mică. Am încercat să fac pian și chitară, dar nu mă pot concentra. E foarte greu să înveți un instrument când ești foarte mare. Să faci Conservatorul poate fi un super mare plus și te poate învăța să ai încredere în tine și să stăpânești foarte bine notele. Mi-ar fi plăcut să cânt la pian foarte mult. Am timp, dar nu am răbdare, plus că sunt destui pianiști importanți”, a spus Alexandra Stan când a fost întrebată dacă este important ca un artist să aibă studii muzicale.