Stiri mondene

Alexandra Stan a ajuns acasă de la Survivor și pregătește suprize mari! „O să spun adevărul despre toți”

Alexandra Stan a ajuns acasă de la Survivor
Alexandra Stan s-a întors și ea din Republica Dominicană și promite foarte multe suprize și dezvăluiri. Artista abia așteaptă să meargă în emisiuni.

Alexandra Stan a fost considerată încă de la bun-început o verigă slabă în echipa Faimoșilor de la Survivor România. Artista a avut mai multe temeri în cadrul concursului, motiv pentru care colegii ei i-au spus de fiecare dată, sincer, că o vor vota ori de câte ori vor avea ocazia. Alexandra nu a mai apucat să plece din competiția Survivor România prin eliminare pentru că o serie de analize au indicat că din punct de vedere fizic și psihic Alexandra nu mai poate continua lupta pentru supraviețuire.  

Alexandra Stan a ajuns acasă de la Survivor

Concurenta a părăsit competiția cu ochii în lacrimi și a promis că își va susține colegii de acasă, din fața micului ecran.

Alexandra Stan, primele declarații la întoarcerea din Republica Dominicană

Chiar dacă nu a reușit să rămână în competiția Survivor România până la capăt, Alexandra Stan poate spune despre ea că este o supraviețuitoare pentru că în jungla din Dominicană a reușit să-și învingă anumite frici și să jongleze cu propriile limite. Artista spune că abia așteaptă să vorbească pe larg despre emisiunea „vieții sale”, așa cum chiar ea însăși a denumit-o, și să spună adevărul despre colegii ei din junglă. 

„Sunt puțin obosită. Nu prea am dormit în avion. D-abia aștept să merg în emisiuni și să zic tot adevărul despre toți, pentru că deja mi se pare că a început mâncătoria. Îmi pare rău de unii dintre ei. Unele persoane nu sunt ceea ce par. Până la urmă, oamenii cred ce vor. Eu mă bucur că am ajuns acasă sănătoasă și că sunt împreună cu familia”,  a declarat Alexandra Stan, potrivit WOWbiz.ro.