Stiri mondene

Ernest vine duminica aceasta la Invitatul de 12: „Avea mama o brățară de aur. M-am dus direct la brățara aia și am luat-o”

Ernest vine duminica aceasta la Invitatul de 12
Ernest vine duminica aceasta la Invitatul de 12 [Sursa foto: Kanal D ]
Ernest, moderatorul emisiunii „În căutarea adevărului” și „Ochii din umbră”, vine duminica aceasta la Invitatul de 12.

Ernest Francisc Takacs este unul dintre prezentatorii preferați ai românilor. Prezentatorul tv și-a ținut mereu viața privată departe de ochii curioșilor, iar duminica aceasta vine la „Invitatul de 12” pentru a face dezvăluiri incitante. 

Citeste si: Patrizia Paglieri, dezvăluiri inedite la „Invitatul de 12”: „De când sunt aici eu sărbătoresc Paștele de două ori”

Cine este Ernest?! Prezentatorul tv scoate la iveală întâmplări inedite din viața sa la Invitatul de 12 

Despre Ernest se știe că s-a născut la Petroșani și a urmat cursurile Facultatății de Automatica si Calculatoare din Universitatea Petrosani. A intrat în televiziune după ce a participat la serialul „Bg Brother”, in 2003, la Prima TV, fiind unul dintre cei mai carismatici concurenți.
Prezentatorul a fost discret cu viața sa personală de-a lungul timpului, dar duminica aceasta vine în emisiunea lui Cosmin Cernat și este gata să scoată la iveală detalii incitante din copilăria, viața și cariera sa.


Ernest a povestit și despre jocurile copilăriei și despre năzbâtiile pe care le făcea când era copil.

„Ne jucam de-a arheologii și ăștia mai mari veneau seara și îngropau diverse relicve pentru a doua zi să le găsească tot ei. Și eu m-am prins de chestia asta și avea mama o brățară de aur. M-am dus direct la brățara aia și am luat-o.

Întâmplarea face că în seara aia a plouat, a doua zi a plouat...”, a mărturisit Ernest la Invitatul de 12.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre Ernest, hai pe frecvențele Impuls duminica aceasta de la 12:00.