Stiri mondene

Invitatul de 12: Marius Moga, despre perioada de la începutul carierei: „Mă întrebam: cum fac să ajung acolo?”

Invitatul de 12: Marius Moga, despre perioada de la începutul carierei: „Mă întrebam: cum fac să ajung acolo?”
Invitatul de 12: Marius Moga, despre perioada de la începutul carierei: „Mă întrebam: cum fac să ajung acolo?” [Sursa foto: Radio Impuls ]
Marius Moga vine duminica aceasta la „Invitatul de 12” și ne dezvăluie aspecte importante din viața și cariera sa.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuți compozitori de la noi din țară și aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Mai este denumit și micul „Micul Mozart”, datorită talentului său înăscut și a faptului că nu este artist din România care să nu fi colaborat cu el. Ba mai mult, Marius Moga a compus și pentru Maroon 5. A fost pe platourile de filmare a show-ului „Vocea” din America și acolo l-a întâlnit pe solistul trupei Maroon 5.

Citeste si: Ce a spus Smiley despre Marius Moga? A recunoscut după ani de zile ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: ”Egoiști amândoi”

Invitatul de 12: Marius Moga, despre perioada de la începutul carierei: „Mă întrebam: cum fac să ajung acolo?”
Invitatul de 12: Marius Moga, despre perioada de la începutul carierei: „Mă întrebam: cum fac să ajung acolo?”[Sursa foto: Radio Impuls ]

„L-am văzut pe Adam, i-am spus că sunt și eu antrenor în varianta românească a show-ului și că am compus o piesă pentru el. Mi-a spus că piesa îi place foarte mult și că au și înregistrat-o". Marius Moga a spus că este vorba despre o piesă pe care a compus-o împreună cu Bryan West, producătorul lui Nelly Furtado când a fost în Los Angeles în 2011, potrivit Ziare.com. „Am schimbat contacte cu Adam și a rămas să ne vedem în Los Angeles, să mai lucrăm și la alte piese”, a mai completat artistul la acea vreme. 

Marius Moga, despre activitatea de freelancer la „Invitatul de 12”

Marius Moga vine duminica aceasta în studioul Radio Impuls și vorbește despre activitatea sa și despre cum este să fii pe cont propriu. 

„Si eu când am început mă uitam la MTV, Viva, ascultam toate radio-urile și mă întrebam: 'ok, cum fac să ajung și eu acolo?'. E un drum sinuos, nu e neapărat ușor să fii freelancer, e mai greu decât să ai siguranța unui salariu”, declară Marius Moga la Invitatul de 12 de duminica aceasta. 

Cu aceste declarații, dar și cu mute alte dezvăluiri incitante, vă dăm întâlnire duminica acesta pe toate frecvențele Impuls din țară.