Stiri

Emily in Paris, sezonul 2! Când încep filmările pentru noul sezon și care ar putea fi data de lansare

Emily in Paris revine cu sezonul 2
Emily in Paris revine cu sezonul 2
Anunțul mult așteptat! Netflix a confirmat că Emily in Paris se va întoarce cu al doilea sezon.

Emily in Paris, serialul de comedie-dramă original Netflix, creat de Darren Star, creatorul Sex and the City, revine cu al doilea sezon. Din primele informații, filmările vor începe la sfârșitul lunii aprilie 2021 și vor dura până la vară. În cadrul unui interviu, Darren Star a spus că producția va începe efectiv pe 3 mai 2021, iar înainte să ajungă pe platforma Netflix vor fi câteva luni post-producție și localizare.

De asemenea, creatorul Darren Star a dat și câteva informații despre ce să ne așteptăm de la al doilea sezon. 

„În sezonul 2, ea [Emily] va face mai mult parte din țesătura lumii în care trăiește. Va fi mai mult un rezident al orașului. Va avea picioarele mai mult pe pământ. Ea își face o viață acolo.", a declarat Darren Star.

Emily in Paris revine cu sezonul 2
Emily in Paris revine cu sezonul 2[Sursa foto: Captură YouTube]

Sezonul 1, filmat în Orașul Luminilor

Pentru că sezonul 1 a fost filmat în Orașul Luminilor, producția ar putea fi întârziată din cauza restricțiilor de călătorie legate de pandemia de coronavirus, Darren Star susține că distribuția și echipajul vor putea reveni în siguranță la Paris în viitorul apropiat pentru sezonul 2. „Dacă suntem luați, sper că ne vom întoarce la Paris în primăvara anului viitor și lucrurile se vor ușura puțin"

Imediat după ce a fost anunțat al doilea sezon „Emily la Paris”, Netflix a împărtășit o notă importantă despre pronunția corectă a emisiunii. „Amintirea prietenoasă a Emily la Paris ar trebui să fie pronunțată cu accent francez”.