Stiri mondene

Cine este Lily Collins, actrița din serialul momentului „Emily in Paris”. Tocmai a fost cerută de soție

Cine este Lily Collins, actrița din serialul momentului „Emily in Paris”. Tocmai a fost cerută de soție
Lily Collins este actrița principală din serialul lansat de Netflix care face furori: Emily in Paris.

Personajul Emily este o tânără americancă din Chicago care lucrează în marketing. Ea ajunge în Paris cu un proiect de muncă și se așteaptă ca toți colegii ei să o întâmpine cu brațele deschise. Însă nu s-a întâmplat așa pentru că Emily nu știe deloc franceză, ceea ce este o adevărată insultă la adresa francezilor.

Pentru că este pasionată de rețelele de socializare, Emily nu poate rezista fără camera de filmat și postează în fiecare moment al zilei, ca un adevărat influencer.

Emily este genul de american care ajunge la Paris purtând o beretă și așteaptă o cameră cu vedere la Turnul Eiffel, însă și de această dată s-a înșelat. Și mai ciudat a fost pentru Emily, modul în care francezii încep numerotarea etajelor: parterul reprezintă nivelul 1. Bineînțeles că Emily a uitat de acestă regulă și în loc să deschidă ușa apartamentului său care se afla la etajul cinci, a introdus cheia în apartamentul de la etajul patru, dând nas în nas cu un bărbat arătos.

Emily în Paris este spectacolul pentru milenarii din acest moment. 

Lily Collins, persoanjul principal din Emily in Paris a fost cerută de soție

Lily Collins, starul din Emily in Paris, serialul marca Netflix, și-a anunțat cu mare bucurie fanii din mediul online că a fost cerută de soție.

Starul celui mai nou și mai urmărit serial de pe Netflix a vorbit despre relația ei de iubire cadrul emisiunii lui Drew Barrymore. Lily a profitat de faptul că a fost invitată unui show de televiziune pentru a-și arăta ineul de logodnă, spunând: „Sunt logodită!”

„Este el iubitor, drăguț și bun?”, a fost întrebată Lily de către prezentatorul emisiunii.

„Da, sunt cea mai norocoasă. Sunt toarte încântată și mă simt cu adevărat fericită și foarte foarte norocoasă!”, a mai declarat actrița.

Lily Collins a dat marea veste în online în timpul unei călătorii pe munte alături de iubitul ei. Cei doi s-au fotografiat pozându-se în timp ce Lily ținea mâna îndreptată spre cameră pentru a arăta inelul de logodnă pe care tocmai îl primise.

"Te-am așteptat toată viața și abia aștept să ne petrecem viața împreună...", este mesajul emoționant scris pe Instagram de actriță.

Surse Hello Magazine spune că inelul a costat nici mai mult nici mai puțin de 65.000 de dolari.