Stiri mondene

Elton John va susține un concert la Casa Albă

Elton John va susține un concert la Casa Albă
Elton John va susține un concert la Casa Albă [Sursa foto: Instagram/ Elton John]
Cântărețul Elton John va concerta la Casa Albă săptămâna aceasta.

Elton John va fi primit de preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, vineri, la Casa Albă, unde va susţine un concert pentru a „sărbători puterea unificatoare şi restauratoare a muzicii”. Joe Biden şi soţia lui, Jill Biden, vor să îşi exprime totodată aprecierea faţă de viaţa şi activitatea legendarului artist pop britanic, se precizează în comunicat.

Elton John va susține un concert la Casa Albă
Elton John va susține un concert la Casa Albă[Sursa foto: Instagram/ Elton John]

Elton John, care a împlinit vârsta de 75 de ani în primăvară, a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume.

Artistul este cunoscut pentru hiturile sale celebre în întreaga lume precum "Goodbye Yellow Brick Road", "Your Song", "Rocket Man" sau "Can You Feel The Love Tonight", dar şi pentru implicarea sa în asociaţii, în special în lupta împotriva SIDA. De asemenea, cântărețul a fost clasat pe primul loc în topul celor mai buni artiști solo din istoria clasamentelor din SUA în lista Billboard din 2019 a „ celor mai mari artiști din toate timpurile ” și pe locul al treilea în clasamentul general, după The Beatles și The Rolling Stones. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Elton John (@eltonjohn)

Concertul are loc după ce Joe Biden a declarat că pandemia s-a încheiat

Concertul are loc după ce Joe Biden a declarat într-un interviu că pandemia s-a încheiat iar declarațiile sale au stârnit valuri de comentarii. Conform presei americane, invitații vor trebui totuși să se testeze înainte de a participa. În cadrul show-ului de vineri, preşedintele Satelor Unite şi soţia lui vor ține câte un discurs.  

 Joe Biden şi soţia sa Jill Biden
 Joe Biden şi soţia sa Jill Biden[Sursa foto: Instagram/ Joe Biden]

Citeste si: Elton John le-a cântat, în premieră, fanilor, hit-ul pe care îl va lansa vineri alături de Britney Spears: „Hold me Closer”

Casa Albă îi va invita la concert pe cei „ care scriu istorie în fiecare zi ”, profesori, personal sanitar, lucrători din prima linie, studenţi, activişti pentru drepturile LGBT+ şi persoane care militează acordarea unei atenţii sporite sănătăţii mintale. Evenimentul va purta numele "The Cure of Troy", inspirat de un poem semnat de Seamus Heaney, pe care Joe Biden l-a menţionat deseori drept poetul său preferat, potrivit CNN.