Stiri mondene

Elton John le-a cântat, în premieră, fanilor, hit-ul pe care îl va lansa vineri alături de Britney Spears: „Hold me Closer”

Elton John le-a cântat, în premieră, fanilor, hit-ul pe care îl va lansa vineri alături de Britney Spears: „Hold me Closer”
Elton John și Britney Spears [Sursa foto: Facebook]
Elton John și Britney Spears vor lansa vineri „Hold me Closer”, însă zilele trecute, Elton John le-a cântat fanilor piesa în premieră, înainte de lansare

Toată lumea așteaptă revenirea muzicală a lui Britney Spears și ne mai desparte doar o zi până când vom putea asculta pe repeat piesa la care a lucrat alături de legendarul Elton John. Cu toate că melodia nu a fost lansată încă oficial, Elton John le-a cântat mesenilor francezi o parte din melodia pe care o va lansa vineri alături de Britney Spears.

Citeste si: Britney Spears a înregistrat un duet cu Elton John, prima melodie lansată de artistă dupa ieșirea de sub tutelă

Sir Elton a înregistrat un duet cu Britney Spears, numit „Hold Me Closer”

Cu toate că piesa se va lansa vineri, nu s-a putut abține să împărtășească piesa cu patronii unui restaurant din Cannes, marți seara. După ce s-a apropiat de DJ-ul restaurantului, Elton John a cântat live împreună cu piesa, iar întregul moment a fost transmis și pe pagina lui de Instagram. Purtând o cămașă colorată și pantaloni scurți asorți, Sir Elton, care a suferit o operație la șold anul trecut, a rămas așezat pe un scaun în timp ce a cântat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

„Hold Me Closer” este o combinație a hiturilor lui Sir Elton, The One și Tiny Dancer, cu Britney Spears. Ca stil și sunet, este similar cu duetul lui Sir Elton cu Dua Lipa pentru „Cold Heart”, care a devenit un hit numărul unu la nivel mondial anul trecut.

Piesa respectivă a combinat elemente mai multe clasice ale Sir Elton, inclusiv Rocket Man, Sacrifice și Kiss The Bride, și a fost nominalizată pentru single-ul anului la Brit Awards 2022.

„Hold Me Closer” va fi prima melodie nouă a lui Britney Spears de la albumul ei din 2016, Glory. Se pare că a fost înregistrat luna trecută în Los Angeles. Duetul a fost „ideea lui Elton, iar Britney este un mare fan”, a declarat tabloidul american The NY Post, citând un „insider al industriei”, informează BBC.

Sir Elton a dezvăluit anterior coperta single-ului, care prezintă fotografii una lângă alta ale celor două vedete, în copilărie: Spears într-o fustă de balet roz și Sir Elton în spatele unui pian în uniforma sa școlară.