Stiri

Elon Musk, decizie drastică după ce a cumpărat Twitter. Și-a lăsat angajații fără hârtie igienică

elon musk
Elon Musk, criticat pentru că își lasă angajații să muncească în condiții greu de suportat  [Sursa foto: Twitter, Pixabay ]
Elon Musk și-a lăsat angajații Twitter din New York fără hârtie igienică.

Elon Musk este din nou în atenția publică în urma unui scandal. Mai mulți angajați Twitter de la un birou din New York se plâng de condițiile în care lucrează, după ce au fost lăsați fără hârtie igienică.

De când compania a fost preluată de fondatorul Tesla, au fost luate mai multe măsuri drastice pentru reducerea costurilor. Elon Musk a concediat mulți angajați din companie, iar recent el a luat decizia de a nu renegocia contractele personalului de curățenie.

Citește și: Elon Musk, pregătit să renunțe la funcția de șef al Twitter? Miliardarul a lansat un sondaj: „Voi respecta rezultatele”

Angajații Twitter se plâng că nu au hârtie igienică la locul de muncă

Mai mulți angajați de la biroul Twitter din cartierul Chelsea din New York au dezvăluit pentru Insider că devine tot mai greu să muncești de la birou, asta din cauza mirosului.

Deoarece nu mai există personal de curățenie, angajații au stat zile întregi fără hârtie igienică și curățenie, iar mirosul este din ce în ce mai insuportabil.

elon musk
Elon Musk, criticat de angajații Twitter [Sursa foto: Captura Video]

Ei au ajuns la concluzia că trebuie să vină cu hârtia igienică de acasă pentru a putea munci în condiții normale. În aceeași situație s-au confruntat și alți angajați Twitter din San Francisco. Tot mai mulți angajați sunt nemulțumiți de faptul că angajatorul nu le oferă condiții prielnice pentru a munci de la birou. Mai mult decât atât, ei trebuie să fie prezenți la birou cinci zile pe săptămâna.

Când va renunța Elon Musk la conducerea Twitter. De ce a luat această decizie?

Elon Musk a declarat că va demisiona din funcția de director executiv al Twitter atunci când va găsi un înlocuitor potrivit pentru acest job. De când miliardarul a cumpărat platforma de socializare în luna octombrie, a concediat aproximativ jumătate din personal și a încercat să lanseze funcția de verificare plătită a Twitter înainte de a o suspenda.  

„Voi demisiona din funcţia de CEO de îndată ce voi găsi pe cineva suficient de nebun pentru a accepta postul! După aceea, voi conduce doar echipele care se ocupă de software şi de servere", a scris Elon Musk pe contul lui de Twitter.