Stiri mondene

Elena Marin, favorita publicului la Survivor România. Pe cine a nominalizat spre eliminare?

Elena Marin, favorita publicului la Survivor România
Elena Marin a ieșit favorit al publicului după o perioadă foarte lungă. Pe cine a decis să nominalizeze spre eliminare?

Elena Marin este concurenta din echipa Faimoșilor care a adunat cele mai multe voturi din partea publicului. Faimoasa a fost compleșită de emoții când a aflat, dar a trebuit să se adune repede pentru că avea de făcut o nominalizare spre eliminare. 

Elena Marin, favorita publicului la Survivor România. Pe cine a nominalizat spre eliminare?

„Îmi bate inima ca unui pui. Cumva ccredeam că va ieși Zanni și așteptam să fiu nominalizată. Am trecut prin foarte multe lucruri atât bune cât și mai puțin bune. Este un moment în care mă simt singură. Vă mulțumesc și tot respectul. E greu, am rămas foarte puțini și o să încerc să fiu corectă. O să încerc să nu mă iau nici după lucrurile rele care s-au întâmplat. Fiecare a luptat, pentru fiecare este important să ajungă în finală și să câștige premiul. Nu am să dau în cei kvechi cu care am suferit cot la cot și nominalizare o voi face din punct de vedere sportiv. În această seară am să o nominalizez pe Raluca”, a spus Elena Marin

Raluca Dumitru, prima reacție după ce a fost nominalizată de Elena 

Pentru că după jocul de comunicare s-au certat, Raluca Dumitru a spus că se aștepta să fie nominalizată spre eliminare de Elena Marin în cazul în care va fi favorita publicului. 

„Mă așteptam să fiu nominalizată de Elena. Eu mă consider norocoasă, este o experiență grea, mi-am înfruntat frici, firca de înălțime, de apă, să dorm în natură. Mă bucur că am trecut pri n această exoeriență. Aici mi-am dat seama că nu sunt foarte puternică. Răzvan Botezatu mi-a zis că nu o să rezist mai mult de 1 săptămână-două. Se pare că am rezistat, sper că am ajutat echipa și că nu am dezamăgit pe nimeni”, a spus Raluca Dumitru, aproape plângând.