Stiri mondene

Albert Oprea, favorit al publicului la Survivor România! S-a salvat din nou de la nominalizare

Albert Oprea, favorit al publicului la Survivor România! S-a salvat din nou de la nominalizare
Albert Oprea a ieșit din nou pe primul loc în preferințele publicului la Survivor România, salvându-se astfel de la eliminare.

Albert Oprea a ieșit favorit al publicului la Survivor România și s-a salvat de la eliminare. Din acest motiv, Dan Pavel a anunțat și favoritul publicului de pe locul doi în clasamentul voturilor. 

Maria Chițu a fost concurenta care a obținut locul doi, motiv de mare bucurie pentru Războinică. 

Maria: Mă bucur foarte tare pentru că asta înseamnă că nu ies eu în seara asta, am un sentiment că nu va ieși niciunul dintre noi.

Mulțumesc publicului, au un mare aport în asta. Nu știu ce să spun, sunt foarte bucuroasă. 

Maria, favorita publicului la Survivor România
Maria, favorita publicului la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Albert: Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine și m-au susținut chiar și din postura asta. Faptul că sunt favorit mă face să vreau să fiu și mai departe. A fost o perioadă grea și pentru mine, dar vreau să le spun tuturor că nu este chiar gravă. Sunt oameni care indiferent de situație m-au susținut. Vă mulțumesc și ne vedem cât mai departe. 

Survivor România. Marius și Andrei au intrat automat în cursa pentru eliminare

Marius Crăciun: Nu mă încearcă nicio emoție. Ne-am gândit înainte de consiliu cum va fi.   Nimeni dintre noi nu ar trebui să se supere, pentru că s-a intrat automat la vot. E normal să simt ceva pentru căp e pericolul eliminării. O să mă bucur dacă ramân și o să trag cât mai tare pentru a merge mai departe, pentru că sunt puternic și pot. Sper  ca Dumnezeu să aranjeze lucrurile să iasă cine trebuie și să rămână cine trebuie”  

Survivor România. Marius și Andrei au intrat automat în cursa pentru eliminare
Survivor România. Marius și Andrei au intrat automat în cursa pentru eliminare[Sursa foto: Captură YouTube]

Andrei: Nu am emoții, pur și simplu mă gândesc că de la săptămână la săptămână fiecare   consiliu este din ce în ce  mai greu. Cu fiecare ne dorim să mai rămâne. Dacă voi pleca în seara asta, voi pleca cu capul sus ăentru că am ajutat echipa și am dat tot ce e mai bun. Vreau să contiu să gândesc pozitiv și să sper c nici eu nici Marius nu vom pleca în această seară.