Stiri mondene

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, pas important în relație lor! Cei doi s-au mutat împreună

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, pas important în relație! Cei doi s-au mutat împreună
Edward Sanda și Cleopatra Stratan [Sursa foto: Instagram]
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut marele pas și s-au mutat împreună în București. Avem detalii în articol!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu extrem de admirat și de urmărit, așa că fiecare apariție a lor este foarte apreciată de fani. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit anul trecut, chiar în ziua în care artista a împlinit vârsta de 18 ani și au spus că în toamna acestui an urmează și nunta mult așteptată. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt extrem de sinceri cu fanii lor din mediul online și le povestesc despre tot ce se petrece în viața lor de cuplu. După

aproximativ un an și jumătate în care cei doi s-au împărțit între București și Republica Moldova, a venit momentul în care s-au mutat împreună. Cleopatra Stratan și-a terminat studiile în Republica Moldova și a venit alături de iubitul ei în București. Și așa cum era de așteptat, cei doi au și făcut anunțul în mediul online. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, pas important în relație! Cei doi s-au mutat împreună
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram]

„Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși”, a spus Cleopatra Stratan pe pagina sa de Instagram.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, pas important în relație! Cei doi s-au mutat împreună
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram]

Cleopatra Stratan, declarație de dragoste pentru Edward Sanda

Cleopatra Stratan este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Edward Sanda și nu ezită să arate asta ori de câte ori are ocazia. Astfel, Cleopatra Stratan a publicat o imagine pe pagina sa de Instagram în care apare alături de Edward Sanda, în timp ce îl sărută pe obraz. Mai mult, în dreptul imaginii postate, artista i-a dedicat logodnicul ei o declarație de iubire extrem de emoționantă la care artistul a reacționat în consecință. 

„Ce viață frumoasă ne așteaptă pe amândoi! 🙏🏻❤️”, a scris Cleopatra Stratan.   La scurt timp, Edward Sanda a reacționat:  „Da, iubirea mea!”.  Citește continuarea articolului chiar  aici.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)