Stiri mondene

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, o nouă vacanță! Ce destinație au ales de data aceasta?!: „Am așteptat cu sufletul la gură să ajung aici!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în vacanță
Cleopatra Stratan și Edward Sanda  [Sursa foto: Instagram]
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în vacanță într-o destinație pe care și-o doreau de ceva timp să o viziteze.

Fără doar și poate, Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. După o perioadă în care au trebuit să-și întrerupă luna de miere, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță, la Disneyland, locul care, după spusele Cleopatrei Stratan, era unul dintre visele sale și își dorea din tot sufletul să ajungă acolo.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în vacanță
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram]

Fiica lui Pavel Stratan a postat mai multe poze și videoclipuri în mediul online, unde se poate observa cât de fericiți sunt, iar zâmbetele de pe chipurile lor nu lipsesc din aceste postări.

Am ajuns la magazinul Disney. Visul ei… hai să vedem ce e aici”, spune Edward Sanda într-un video de pe Instagram, în timp ce proaspăta sa soție este extrem de fericită.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

Citeste si: Cleopatra Stratan, acuzată că s-a grăbit în relația cu Edward Sanda! Ce replică le-a dat artista fanilor din mediul online: „Povestea noastră are rădăcini mult mai adânci”

Doamne, ce frumos este! Nici nu știu unde să mă uit. Îl aștept pe Edi să vină, să ne aducă niște băuturi și eu m-am cocoțat aici. Așteptăm și noi parada ca toți oamenii(...) Aici e un loc magic!
Am așteptat cu sufletul la gură să ajung aici, în cel frumos și fermecat loc din lume! De mică sunt o mare fană a desenelor Disney care mi-au colorat copilăria! Mă simt binecuvântată și atât de împlinită pentru tot ce am văzut și trăit azi!”, 
completează Cleopatra Stratan imediat ce intră în Disneyland Paris.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Edward Sanda, despre căsnicia cu Cleopatra Stratan

În cadrul unui interviu oferit pentru  click.ro, Edward Sanda a vorbit fără „perdea” despre căsnicia pe care o are cu Cleopatra Stratan.

Citeste si: Edward Sanda, amenințat de un fan pe rețelele sociale! Artistul a apelat la ajutorul poliției: „Am adunat dovezi! Nu prea ai cum să treci peste”

„Am avut norocul să fiu plăcut surprins de tot ceea ce mi se întâmplă și să îmi creez propria poveste de dragoste alături de soția mea, care a venit natural și firesc. Nu m-au interesat experiențele altor persoane în ceea ce privește căsnicia, pentru că fiecare om o trăiește și o simte în felul lui!  

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în vacanță
Cleopatra Stratan și Edward Sanda [Sursa foto: Instagram]

Mi s-a confirmat de mai multe ori că ea este o persoană unică în lume pentru mine, care mă face fericit în fiecare zi chiar și când nu spune nimic. Zilnic ne spunem lucuri frumoase, involuntar, pentru că așa simțim unul pentru altul. Suntem foarte îndrăgostiți de noi! Știu sigur că lângă ea voi îmbătrâni în cel mai frumos și natural mod și cu siguranță și copiii noștri ne vor călca pe urme”, a spus Edward Sanda.

Citește continuarea aici!