Stiri

Edward Sanda a regândit celebra piesă „Drumurile Noastre”, interpretată de Dan Spătar

Edward Sanda
Edward Sanda a rescris celebra piesă cântată de Dan Spătar „Drumurile noastre”. Iată ce a ieșit.

Edward Sanda a vrut să împletească vechiul cu noul și să aducă în actualitate muzica pe care o ascultau părinții. Artistul a reinterpretat melodia „Drumurile Noastre” cântată de Dan Spătar și a creat o punte între vechea și noua generație. A îmbinat refrenul original cu versuri compuse de el la care a lucrat timp de o săptămână și așa a scos piesa care sigur va avea succes.

„Am încercat să aduc un sound nou, adaptat tinerei generații, tocmai pentru că îmi doresc foarte mult ca și cei de-o vârstă cu mine să se bucure de muzica bună a părinților noștri și să nu uite aceste minunate melodii", spune Edward, potrivit Info Music.

De asemenea, piesa cu influențe electro-pop este un remake care nu are foarte mare legătură cu originalul.

„Mi-am dorit de asemenea să creez ceva diferit, să abordez tema piesei și din viziunea mea. Așa că nu veți asculta un simplu cover", a declarat Edward Sanda. 

Filmarea cu peripeții la videoclipul piesei „Drumurile Noastre” 

Filmarea videoclipului a fost una presărată cu peripeții, după cum chiar artistul a menționat. 

„Eram pregătiți cu toate cele necesare din punct de vedere tehnic, aveam inclusiv o dronă pentru filmările aeriene, aveam o locație în aer liber, în afara Bucureștiului, care corespundea tuturor cerințelor de distanțare socială, vremea era superbă... Totul era perfect! Și... am început să filmăm. Însă ne-am trezit că s-a stricat generatorul de curent.

Era cât pe ce să anulăm nu doar filmarea, dar ne făceam griji și pentru lansarea de seară a albumului. Din fericire am reușit să îl înlocuim în timp util și să avem astăzi și imaginile care alcătuiesc noul videoclip", își amintește artistul, acum amuzat.