Stiri mondene

Edward Sanda a lansat primul album din carieră chiar în timpul pandemiei de coronavirus

Edward Sanda a lansat primul album din carieră chiar în timpul pandemiei de coronavirus
Edward Sanda recunoaște că se numără printre artiștii care au fost afectați de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea le-a făcut fanilor o mare surpriză.

Pandemia ne-a dat planurile peste cap tuturor! Multe vacanțe anulate, evenimente amânate, festivaluri sau concerte care nu s-au mai putut ține. Artiștii au avut mult de suferit în această perioadă, ei fiind dependenți de energia publicului. 

Edward Sanda a povestit în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” cum a fost afectat de pandemia de coronavirus. Artistul recunoaște că nu a stat degeaba în casă, dar spune că perioada aceasta a fost extrem de tristă.  

„E o perioadă foarte tristă. M-am acomodat foarte greu pentru că deja aveam concerte programate din ianuarie și până la finalul lunii iulie, ba mai mult, în mai aveam șase concerte confirmate și din martie nu am mai avut niciun concert”, a declarat Edward Sanda la Invitatul de 12. 

Edward Sanda: „E ca și cum ne-ar fi luat cineva ceva din noi” 

Artistul a declarat că niciun concert cu publicul care freamătă în fața scenei nu se compară cu evenimentele care se țin online. Cu toate acestea, a încercat să se țină de treabă și a lansat primul său album din carieră chiar în timpul pandemiei. 

„E ca și cum ne-ar fi luat cineva ceva din noi. Ceva al nostru foarte profund și personal pentru că, ok, faci muzică, mai faci pe internet, dar nu se compară cu energia pe care ți-o transmite publicul, la fel cum se întâmplă și cu distanțarea socială sau cu tot felul de reguli ale pandemiei. Nu se compară cu un concert cu foarte mult public în față și energia pe care ți-o transmite publicul și conexiunea. Îmi lipsește foarte mult, dar nu am stat degeaba, nu m-am culcat pe o ureche și stau foarte mult timp în studio.

De curând am lansat primul meu album din carieră: `Nuanțe de iubire`. Conține 12 piese și fac foarte multă muzică pentru mine, dar și pentru mulți prieteni artiști. Doamne ajută măcar la anul să apară concertele și să fie totul aproape de normal, dacă nu normal”, a mai declarat Edward Sanda.