Stiri mondene

Cleopatra Stratan, în al nouălea cer după ce a fost cerută de soție de Edward Sanda

Cleopatra Stratan, în al nouălea cer după ce a fost cerută de soție de Edward Sanda
Cleopatra Stratan a fost cerută de soție de Edward Sanda chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt cel mai fresh și cel mai frumos cuplu din industria muzicală din România. Cei doi artiști se cunoșteau de multă vreme, iar în primăvara acestui an au decis că sunt potriviți pentru a forma un cuplu.

Cleopatra și Edwrd nu își găsesc defecte unul altuia, spun că totul este lapte și miere în relația lor și se iubesc peste măsură. Motiv pentru care tânărul cavaler a decis să o ceară de soție pe femeia visurilor. 

Cleoapatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit, iar artista este mai fericită ca niciodată

Cleopatra Stratan radiază de când și-a găsit marea iubire. Cei doi se iubesc enorm și nu ezită să arate asta și în public, pe rețelele de socializare. După ce a fost cerută de soție chiar în ziua în care a devenit majoră, artista a scris un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. 

„Tu-mi ești cel mai frumos și special cadou! Te iubesc ENORM și îți mulțumesc că exiști și că ești alături de mine mereu, oferindu-mi atât de multă iubire și fericire! ❤️🥰💋😍🥳👑  @edwardsandaofficial", a scris Cleopatra pe Instagram. 

La rândul lui, Edward Sanda a răspuns declarației de dragoste tot printr-o declarație: „My Queen! Și in alta viața tot pe tine as vrea sa te iubesc! Suflet frumos și plin de iubire!”, a scris Edward Sanda în comentarii.  

Edward Sanda a declarat în cadrul unui interviu că cererea în căsătorie a fost una spontană. Ideea i-a venit în timp ce căuta cadoul perfect pentru iubita lui, alături de mama lui. Mama artistului a povestit în cadrul unui interviu că au intrat în mai multe magazine de bijuterii, iar ea i-a spus că ar fi drăguț să-i ofere un inel de ziua ei. 

Edward a fost impulsionat atunci de mama lui să o ceară de soție pe iubita lui. Nunta nu va avea loc în viitorul apropiat, chiar dacă s-au logodit numai după câteva luni de relație.