Stiri mondene

Eddie Murphy, ironie la adresa lui Will Smith când și-a primit premiul la Globurile de Aur 2023: ”Nu rosti numele nevestei”. Cum și-a explicat gestul neașteptat

Eddie Murphy, ironie la adresa lui Will Smith
Eddie Murphy, ironie la adresa lui Will Smith
Eddie Murphy a făcut o glumă deplasată la adresa lui Will Smith pe scenă la Globurile de Aur 2023. Iată discursul care a șocat o lume întreagă.

Eddie Murphy, în vârstă de 61 de ani, a fost onorat cu premiul Cecil B. DeMille la cea de-a 80-a ceremonie anuală a Globurilor de Aur, marți, 10 ianuarie, iar la sfârșitul discursului său, Eddie Murphy a surprins publicul cu o glumă despre premiile Oscar de anul trecut și despre momentul în care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pe scenă din cauza unui comentariu despre soția lui Smith, Jada Pinkett Smith.

Will Smith l-a lovit pe Chris Rock
Will Smith l-a lovit pe Chris Rock

„Am fost în showbiz pentru 46 de ani, iar în industria cinematografică pentru 41 de ani, așa că apreciez mult acest moment. Am făcut asta pentru mult timp și aș putea pur și simplu să stau aici și să tot rostesc nume până când începe să cânte pianul, dar o să închei și o să le spun ceva visătorilor și artiștilor aflați la început. Există

un tipar pe care îl poți urma ca să atingi succesul, prosperitatea, longevitatea și pacea pe care ți le dorești. Este foarte simplu, ai de făcut doar trei lucruri. Plătește-ți taxele, vezi de treburile tale și nu rosti cu gura ta nenorocită numele nevestei lui Will Smith"
, a spus Eddie Murphy.

Amintim că incidentul dintre Chris Rock și Will Smith a avut loc la premiile Oscar din martie, anul trecut, unde comediantul a făcut o glumă despre capul ras al Jadei, soția lui Smith. Înainte să urce pe scenă și să-l pălmuiască pe Rock, Smith, în vârstă de 54 de ani, a strigat de pe scaunul lui din primul rând: „ Ține numele soției mele afară din gura ta! ”.

Will Smith
Will Smith

Cum și-a explicat Eddie Murphy gestul neașteptat: „M-am jucat puțin”

Într-un interviu acordat după ceremonia de decernare a premiilor la Globurile de Aur, Eddie Murphy și-a explicat momentul neașteptat de pe scenă. Actorul de comedie și-a început cariera făcând stand up și scriindu-și propriile glume. Se pare că starul de la Hollywood și-a dorit să încheie discursul într-un mod care să îi lase pe toți cu gura căscată, iar planul lui i-a reușit din plin.  

Eddie Murphy
Eddie Murphy

Citește și: Chris Rock, un nou mesaj pentru Will Smith, care l-a lovit pe scena premiilor Oscar 2022! Scuzele nu sunt suficiente pentru comediant: „Clipul tău chinuitor”

„M-am jucat puțin, am căutat un mod bun prin care să închei discursul, înainte să cobor de pe scenă. Eu sunt actor de comedie la bază. Adevărul este că am lucrat cu Jada, îl iubesc pe Will și îl iubesc pe Chris, e doar dragoste la mijloc”, a mărturisit Eddie Murphy, după ce s-a terminat ceremonia, într-un interviu cu jurnaliștii  Entertainment Tonight.