Stiri

Ed Sheeran va lansa toamna aceasta ”Minus”, al patrulea album de studio: ”Va surprinde și va alina oamenii”

Ed Sheeran va lansa toamna aceasta ”Minus”, al patrulea album de studio
Ed Sheeran va lansa toamna aceasta ”Minus”, al patrulea album de studio [Sursa foto: Instagram]
Al patrulea album de studio al lui Ed Sheeran urmează să fie lansat toamna aceasta.

Recent, Ed Sheeran a prezentat single-ul ”Bad Habbits”, care a petrecut deja patru săptămâni pe primul loc în topul britanic. Pe 25 august, artistul britanic urmează să susţină un recital pentru centenarul HMV în Coventry, iar în septembrie, în cadrul evenimentului Global Citizen Love. 

Ed Sheeran este mai pregătit ca niciodată să cucerească topurile, motiv pentru care cântărețul lansează cel de-al patrulea album, intitulat ”Minus”. Momentan, Ed Sheeran nu a anunțat data oficială a lansării, dar fanii sunt siguri că va fi lansat anul acesta, mai ales că artistul oferă din ce în ce mai multe indicii.  

Ed Sheeran va lansa toamna aceasta ”Minus”, al patrulea album de studio
Ed Sheeran va lansa toamna aceasta ”Minus”, al patrulea album de studio[Sursa foto: Instagram]

Managerul lui, Stuart Camp, a declarat că ” Bad Habits ” nu este neapărat reprezentativ pentru sound-ul viitorului album. Totodată, acesta a mai afirmat că planul este ca albumul să apară în toamnă, dar a refuzat să dea o dată. 

”Va surprinde şi va alina oamenii.(...) Va fi un album anul acesta, dar nu pot spune mai mult de atât”, a spus Stuart Camp.

Ed Sheeran va lansa toamna aceasta ”Minus”, al patrulea album de studio
Ed Sheeran va lansa toamna aceasta ”Minus”, al patrulea album de studio[Sursa foto: Instagram]

”Bad Habits”, primul său single solo după patru ani

Single-ul ” Bad Habits ” are un sound neașteptat, uptempo, nelipsind și sunetul chitării care l-a facut celebru, de o energie extraordinară care pare că se va transforma în soundtrack-ul verii. Artistul britanic a scris și a produs “Bad Habits” alături de colaboratorii săi, Johnny McDaid (“Shape of You”) și FRED (“No.6 Collaborations Project”). În videoclipul regizat de Dave Meyers îl putem urmări pe Ed într-o ipostază inedită, dezvăluindu-și un alter ego de vampir.

“Este grozav să revin cu noul meu single. Mi-am dorit ca în videoclip să joc un personaj inspirat dintr-o lume fantastică și m-am decis asupra vampirilor. A fost foarte distractiv să intru în pielea personajului, mai puțin scenele filmate la înălțime (asta nu a mai fost distractiv). Enjoy!”, a declarat Ed Sheeran.