Stiri mondene

Ed Sheeran, infectat cu COVID-19! Artistul britanic, primele declarații: ”Scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”

Ed Sheeran, infectat cu COVID-19! Artistul britanic, primele declarații: ”Scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”
Ed Sheeran s-a infectat cu coronavirus! Anunțul a fost făcut de artist pe contul său de Instagram.

Numărul infectărilor de coronavirus crește de la o zi la alta și tot mai multe vedete au contractat virusul. Se pare că pandemia de COVID-19 a pus stâpânire și pe vedetele, iar unul dintre artiștii care a anunțat că a contractat virusul COVID-19 este Ed Sheeran. Îndrăgitul artist și-a anunțat fanii din mediul online că a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Mai mult, Ed Sheeran a ținut să precizeze că va continua să acorde interviuri, dar de acasă.

”Din păcate am fost testat pozitiv cu Covid, aşa că acum mă autoizolez şi respect recomandările guvernului. Asta înseamnă că devin indisponibil să merg înainte cu niciun angajament personal deocamdată, așa că voi face cât mai multe dintre interviurile mele/concertele anunțate de acasă.  Scuze pentru oricine am dezamăgit. Fiți în siguranță cu toții! ”,  este mesajul transmis de Ed Sheeran, pe pagina de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ed Sheeran avea programat în 29 octombrie lansarea albumului ”Equals” 

Ed Sheeran este mai pregătit ca niciodată să cucerească topurile, motiv pentru care artistul lansează cel de-al patrulea album, intitulat ”Minus”. Cântărețul a oferit primele declarații referitoare la noul LP.

"Cel de-al patrulea album de studio,"=", apare pe 29 octombrie și poate fi precomandat de pe toate platformele, fiind disponibil ca CD, vinyl și casetă. Am început să compun piese pentru acest album și să le înregistrez în iunie 2017. A fost un proces foarte, foarte lung. Am trecut prin iubire, pierdere, o nouă viață, durere și toate emoțiile existente între acestea pe perioada înregistrării acestui album și simt că e un material al maturizării. N-am mai fost niciodată atât de mândru de ceva la care am lucrat, sau mai entuziasmat/emoționat ca voi să-l auziți.”,  a spus artistul.

”Visiting hours”, una dintre cele 14 piese care vor fi pe albumul ”Equals”

În luna august, Ed Sheeran  a lansat una dintre piesele de pe acest album care se bucură și de un videoclip. ”Visiting hours” este una dintre cele 14 piese care vor fi pe albumul ”Equals”. 

Noul meu single se numește ”Visiting hours” și l-am scris pentru prietenul meu Michael, care s-a stins din viață anul trecut. Dacă precomandați albumul veți putea asculta piesa asta, ea fiind disponibilă și ca single pe toate platformele. Urmează multă muzică, dar pentru moment sper că sunteți la fel de entuziasmați de lansarea acestui album ca și mine”,  a scris Ed Sheeran pe pagina sa de Instagram.

Tracklist"="  - Ed Sheeran

 1. Tides
 2. Shivers
 3. First Times
 4. Bad Habits
 5. Overpass Graffiti
 6. The Joker And The Queen
 7. Leave Your Life
 8. Collide
 9. 2step
 10. Stop The Rain
 11. Love In Slow Motion
 12. Visiting Hours
 13. Sandman
 14. Be Right Now.

Citește continuarea aici.