Stiri mondene

Ed Sheeran, dezvăluiri emoționante despre momentul când a cerut-o în căsătorie pe Cherry Seaborn: ”M-am simțit cel mai uman cu putință”

Ed Sheeran, dezvăluiri emoționante despre momentul când a cerut-o în căsătorie pe Cherry Seaborn
Ed Sheeran a vorbit pentru prima dată despre momentul când și-a cerut în căsătorie soția. Uite ce dezvăluiri a făcut starul pop britanic!

Ed Sheeran este unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume! De-a lungul anilor, celebrul cântăreț britanic a preferat ca viața sa personală să stea departe de lumina reflectoarelor. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, starul pop britanic și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul când și-a cerut soția în căsătorie. Conform spuselor sale, cântărețul a fost copleșit de emoții atunci când a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, Cherry Seaborn. De asemenea, în ziua în care soția lui Ed Sheeran a spus cel mai sincer și hotărât ”DA”, artistul a vrut să planifice o seară romantică, însă planurile i-au fost date peste cap.

Ed Sheeran, dezvăluiri emoționante despre momentul când a cerut-o în căsătorie pe Cherry Seaborn

"N-am mai povestit asta până acum. Îmi amintesc că am îngenunchiat și am întrebat-o: <<Vrei să te căsătorești cu mine?>>, la care ea îmi spune: <<Glumești?>>. După care a urmat o lungă perioadă de liniște totală. Iar eu i-am spus: <<Te rog?>>. A fost momentul în care m-am simțit cel mai uman cu putință. Și spun asta pentru că de-a lungul carierei sunt momente în care întrebi: <<Pot să fac asta?>>, și ți se răspunde mai mereu: <<Da!>> și ajungi într-un punct în care lucrurile astea devin normale. Dar când ajungi într-o situație ca asta, în care ești, literalmente, în genunchi, și nu știi ce răspuns vei primi...e o decizie atât de importantă, pe care cineva trebuie să o ia într-o clipită. Din fericire, Cherry a spus da.

Ed Sheeran, dezvăluiri emoționante despre momentul când a cerut-o în căsătorie pe Cherry Seaborn

Partea cea mai proastă a fost că am pus data pe inel, iar în ziua respectivă ploua cu găleata. Și eu construisem o pergolă la ieșirea din grădina noastră. Voiam să o fac la asfințit, să mergem frumos sub pergolă, să bem un pahar de vin...dar afară ploua infernal. Și eu îi tot spuneam: <<Ar trebui să mergem la o plimbare>>, la care ea: <<Nu!?>>. Iar eu insistam: <<Sigur nu vrei să mergem la plimbare?>>. Iar ceasul ticăia, data era gravată pe inel, așa că mi-am spus: <<Trebuie să o fac, asta e>>. S-a făcut ora 9 și ...da, e prima oară când povestesc asta.”, a spus Ed Sheeran.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn se cunosc din adolescență

Cherry Seaborn și Ed Sgeeran  s-au cunoscut la liceul Thomas Mills din Framlingham, Suffolk, fiind colegi de clasă. Artistul britanic s-a îndrăgostit de colega lui de clasă în 2015, iar trei ani mai târziu s-au logodit. Ulterior, în anul 2019, cei doi s-au căsătorit. Conform surselor, nunta a fost una secretă. Se pare că inelul pe care Ed Sheeran îl purta pe mâna stângă, la Premiile Brit Awards, a stârnit atenția tuturor. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

”M-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi, iar pisicile noastre sunt, de asemenea, încântate”, a scris artistul pe Instagram la vremea respectivă. Citește continuarea aici.