Stiri mondene

„E frumos și romantic.E un bărbat foarte mișto”. Emil Rengle, îndrăgostit de Randi. Cum a reacționat artistul când a auzit ce a spus dansatorul

Cum a reacționat Randi după ce a aflat că Emil Rengle este îndrăgostit de el
Emil Rengle și Randi [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Randi a avut o primă reacție după ce Emil Rengle a mărturisit că este îndrăgostit de el. S-a simțit sau nu stânjenit de declarațiile lui Rengle?

La câțiva ani de când și-a recunoscut orientarea sexuală, dansatorul și coregraful Emil Rengle (32 ani) continuă să fie asumat și să aleagă să trăiască liber. În urmă cu câteva zile, Emil Rengle a făcut o serie de declarații ce i-a uimit pe toți cei care îl urmăresc. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a ales să se supună la provocarea sosurilor iuți, coregarful s-a dezbrăcat de secrete și a mărturisit cine este artistul român de care s-a îndrăgostit.

Citește și: Clara Chia Marti i-a cerut un lucru Shakirei în momentul când cele doua s-au întâlnit. Cântăreața nici nu bănuia că totul avea să se schimbe dramatic pentru ea

Emil Rengle, îndrăgostit de Randi
Emil Rengle[Sursa foto: Captură YouTube]

"Am avut un crush pe Randi. Nu am avut niciodată ocazia să stau față în față cu el! Am fost îndrăgostit de Randi! Eram mic, dar și acum sunt.

E frumos și romantic, nu pot spune nimic rău. E un bărbat foarte mișto.(...) L-am văzut și nu i-am zis nimic. M-am topit!"
,  a spus Emil Rengle.

Citește și: Randi, gest umanitar pentru Colegiul Național I.C. Brătianu din Pitești. Artistul va dona obiecte personale: „E o implicare cu o încărcătură emoțională”

Cum a reacționat Randi după ce a aflat că Emil Rengle este îndrăgostit de el

Invitat la rândul său în emisiunea lui Cătălin Măruță, Randi,  unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, a făcut primele declarații după ce Emil Rengle a spus că a fost îndrăgostit de el. Auzind aceste lucruri, cânărețul nu a putut să nu își spună părere, mai ales că este vorba despre el la mijloc. 

„Și eu fiind asumat, zic că nu mai am probleme cu sexualitatea mea. N-ar fi fost o problemă să fie aici, dar lumea interpretează foarte mult (…) și fiecare e liber să iubească, să se îndrăgostească de orice, și de un zid, și de o furculiță. Iubiți, oameni buni!  (…)  Nu, deloc. Ești stânjenit când nu ești sigur pe sexualitatea ta și o dai din stânga în dreapta. Dar eu…frate, sunt cu femeile”, a declarat Randi.

Cum a reacționat Randi după ce a aflat că Emil Rengle este îndrăgostit de el
Randi[Sursa foto: Facebook]

Randi și-a amintit că Emil Rengle a dansat acum ceva vreme la unul dintre videoclipurile lui. Dansatorul era la începutul carierei.

Citește și: Invitatul de 12| Randi, despre perioada copilăriei sale: „La noi a fost militarie, munceam la vie”

„Mai exagerăm uneori, cred. Da, da! Nu mă îndoiesc de sinceritatea lui sau poate mă îndoiesc în mintea mea. Sau poate el a uitat. Emile, tu ai fost în clipul Rock the world'! Ai dansat pe niște cuburi. Îți puneai picioarele pe ceafă, erai tare flexibil. El încă nu venise în București, era din Oradea, Baia Mare, nu știu. Se pare că a uitat”, a adăugat Randi.