Lansări muzicale

Randi și Azteca au lansat piesa „Carina”

Randi x Azteca - Carina
Randi x Azteca - Carina [Sursa foto: Captură YouTube]
Randi și Azteca au făcut echipă și au lansat piesa „Carina”. Dă-i play aici și vezi cum sună cea mai fresh colaborare a momentului!

Randi, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, atât pe plan local cât și internațional, a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată „Carina”, în colaborare cu Azteca. Single-ul a fost compus de cei doi artiști, iar producția a fost realizată de Randi și Alin Ilieș.

Randi și Azteca, colaborare inedită: „ Piesa asta e un alter ego de-al meu”

Citeste si: Randi, detalii neștiute despre viața amoroasă! Motivul pentru care nu s-a mai afișat cu nicio femeie de 9 ani: „Nu este stilul meu”

"Piesa asta e un alter ego de-al meu. E varianta sexy, jucăușă, cu ritm balansat și aer proaspăt de nou. Îmi doream de ceva vreme să experimentez sound-uri noi pe beat-uri afro și <<Carina>> e prima dintr-un șir de multe piese care o să te facă să dansezi, oriunde ai fi. Am păstrat metaforele, însă acum au un parfum tineresc, urban. <<Carina>> e desenată perfect, misterioasă, parcă din altă lume.

El îi simte parfumul și e atras ca un magnet de sex appeal-ul ei neobișnuit. Sunt convins că oriunde ai fi și orice gând ți-ar trece prin cap, piesa asta o să te facă să dansezi corp la corp cu ea",
 a declarat Randi.