Stiri mondene

„E foarte greu când te desparți de niște oameni pe care i-ai iubit!”. Anca Țurcașiu nu a putut să își stăpânească lacrimile. Ce a pățit artista

Anca Țurcașiu nu a putut să își stăpânească lacrimile.
Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu este mai tristă ca niciodată. Artista nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de filmat.

Prezentă la o emisiune TV unde trebuie să întruchipeze diferite vedete, Anca Țurcașiu a trebuit să intre în pielea lui Benone Sinulescu. Alături de colegul ei, Jean Gavril, cei doi au interpretat piesa „Prin pădure, pe cărare”. Doar că în momentul în care au ajuns la primele antrenamente, pe artistă au copleşit-o emoţiile.

Anca Țurcașiu nu a putut să își stăpânească lacrimile.
Anca Țurcașiu [Sursa foto: Facebook]

„Mă emoționează foarte tare să fac asta, pentru că l-am îndrăgit mult și am avut o relație de prietenie foarte frumoasă, aşa că îmi este greu.

E foarte greu când te desparți de niște oameni pe care i-ai iubit!”, a dezvăluit Anca Ţurcaşiu, la antremanentele pentru cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!”.

Anca Țurcașiu nu a putut să își stăpânească lacrimile.
Anca Țurcașiu [Sursa foto: Facebook]

La rândul lui, Jean a mărturisit că, pe lângă emoţiile interpretării, resimte din plin şi dificultatea piesei: „Cel mai greu din referința asta este să încerci să menții ritmul, care este unul foarte rapid“.

Citește și: Anca Țurcașiu, mai sexy ca niciodată! Artista le-a oferit fanilor o ”priveliște de zile mari” pozându-se în lenjerie intimă

Jean Gavril și Anca Țurcașiu fac o echipă perfectă 

Anca Țurcașiu a spus că ea și Jean Gavril seamănă foarte mult deoarece au aceleași principii și gânduri legate de meseria lor. S-a arătat recunoscătoare să facă echipă cu el deoarece este un om muncitor, implicat și calm.

Actrița a mai dezvăluit că el este cel care o scapă de emoții și este fericită că nu are un partener nervos și agitat.

Jean Gavril și Anca Țurcașiu
Jean Gavril și Anca Țurcașiu

Citește și: Bianca, soția lui Jean Gavril, prima reacție după ce a văzut sărutul dintre partenerul ei și Andreea Bălan: ”M-au deranjat anumite chestii. E grav.”

„Suntem cumva la fel. Avem aceleași principii, aceleași gânduri vis-a-vis de ce înseamnă profesia asta. Adică el (n.r. Jean Gavril) este atât de muncitor, atât de implicat, atât de docil și are atâta răbdare și atâta calm. Pentru mine asta înseamnă foarte mult, pentru că eu am foarte mari emoții și mă mai panichez câteodată. Se uită la mine, în ochii mei, și îmi spune ”Totul e în regulă, stai liniștită”. Îmi face foarte bine. Puteam să am un partner agitat, nervos”, a declarat ea pentru  Antena Stars.