Stiri mondene

Anca Țurcașiu, mai sexy ca niciodată! Artista le-a oferit fanilor o ”priveliște de zile mari” pozându-se în lenjerie intimă

Anca Țurcașiu, mai sexy ca niciodată
Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu și-a surprins urmăitorii din mediul online. Actrița s-a fotografiat în lenjerie intimă, iar fanii au rămas impresionați când au văzut cum arată.

Ajunsă la 52 de ani, Anca Țurcașiu este în cea mai bună formă a vieții sale. Frumoasa artistă a fost binecuvântată cu trăsături superbe și toată viața a avut grijă de ea din toate punctele de vedere, fizic, mental și spiritual, iar asta se vede cu ochiul liber.  Recent, actrița și-a delectat fanii cu o fotografie în lenjerie intimă, ce i-a pus în evidență corpul parcă sculptat. Cu perle la gât, îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă din dantelă și o cămașă albă, cântăreață a părut desprinsă de pe coperta unei reviste de modă.

“Să dormim bine! Cu vise bune! Eu așa voi face! Noapte bună, dragilor!”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram, în dreptul imaginii în care apare în lenjerie intimă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Așa cum era de așteptat, fanii s-au grăbit să-și exprime părerea și nu s-au abținut să comenteze:  „Timpul s-a oprit în loc pentru tine Anca.” „Hai că deja îmi e drag tare de tine. Câte rime trebuie să fac ca să mă iei în seamă?” „Cu silueta ta, poți eclipsa multe modele. Ești admirată de aproape toți oamenii din jurul tău, inclusiv de mine.” „Deci nu cred cât ești de sexy.”,

au fost doar câteva dintre complimentele primite de Anca Țurcașiu de la fani.

Anca Țurcașiu, mai sexy ca niciodată
Anca Țurcașiu

Cum se menține Anca Țurcașiu în formă. Cum arată meniul vedetei

Având în vedere forma sa fizică, fără vreo intervenție din partea medicului estetician, tot mai multe persoane s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește celebra actriță să fie parcă neschimbată. La un moment dat, vedeta a dezvăluit cum arată meniul său și ce consumă la ultima masă a zilei. În mediul online, actrița a fost întrebată ce mănâncă la cină, iar Anca Țurcașiu nu a stat pe gânduri și a împărtășit și cu urmăritorii săi „secretul” din farfurie, care o ajută să aibă un regim cât se poate de echilibrat.

Anca Țurcașiu, mai sexy ca niciodată
Anca Țurcașiu

Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce a fost reținută și a petrecut noaptea în arest: ”Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii”. Vedeta susține că luase medicamente pentru somn

„Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline. O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.