Stiri mondene

Dulce Maria din trupa RBD a publicat prima fotografie cu fetița ei

Dulce Maria din trupa RBD a publicat prima fotografie cu fetița ei
Dulce Maria din trupa RBD a publicat prima fotografie cu fetița ei [Sursa foto: Instagram]
Deși a evitat să publice fotografii cu chipul fetiței sale, Dulce Maria le-a satisfăcut curiozitatea urmăritorilor săi, și le-a arătat-o pe cea mică.

Dulce Maria a devenit cunoscută în România datorită rolului său din serialul „Rebelde”. În prezent, frumoasa actriță se poate lăuda cu o carieră de succes. Dulce Maria este în culmea fericirii, aceasta a devenit mămică pentru prima oară. Anul trecut, cunoscuta actriță a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În tot acest timp, vedeta a evitat să posteze imagini cu chipul fetiței sale în mediul online. Recent, Dulce Maria le-a pregătit o surpriză fanilor.

Mai exact, protagonista din serialul „Rebelde” a publigat o fotografie pe rețelele sociale cu chipul micuței. Imaginea a venit însoțită de un mesaj extrem de emoționant.

Pentru o lume în care drepturile tale sunt respectate, în care vocea ta este auzită și ideile tale sunt luate în considerare și în serios, pentru că pașii tăi sunt auziți și vocea sau visurile tale nu sunt niciodată reduse la tăcere.

Pentru că vine ziua în care femeile încetează să se judece și să se arate reciproc, pentru că lupta noastră să nu se încheie mereu cu violență și abuzuri. 
Îmi doresc pentru tine și pentru toate femeile să putem fi libere, să ne îmbrățișăm, să avem grijă una de cealaltă, nu să ne trădăm. Să găsești prieteni, profesori și colegi care te respectă și văd cât de puternică și valoroasă ești.
Îmi doresc dreptate, egalitate, respect, libertate, dragoste și viață
,  a scris Dulce María, în descrierea fotografiei.

Dolce Maria formează un cuplu cu muzicianul mexican Paco Alvarez, încă din 2016, iar în 2019 cei doi s-au căsătorit.

Dulce Maria din trupa RBD a publicat prima fotografie cu fetița ei
Dulce Maria din trupa RBD a publicat prima fotografie cu fetița ei[Sursa foto: Instagram]