Stiri mondene

Rebelde se întoarce! Serialul va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune

Rebelde se întoarce!
Rebelde se întoarce!
Fanii Rebelde primesc vești bune! Serialul va fi difuzat într-o nouă versiune din 2022 pe platforma de filme Netflix.

„Rebelde”, telenovela mexicană creată de Televisa și inspirată la rândul ei de un alt serial de succes ("Rebelde Way") va fi readaptată în 2022 și preluată de Netflix.

Acțiunea serialului va fi plasată în același liceu cu care te-ai obșinuit, Elite Way School și îi vei putea urmări pe cei șase adolescenți pasionați de muzică.

Rebelde se întoarce!
Rebelde se întoarce!

„Rebelde” se întoarce! În 2022, ne reîntoarcem la Elite Way School, unde o nouă generație de studenți speră să câștige competiția Battle of the Bands", apare într-un mesaj publicat pe contul oficial de Twitter Netflix. 

Serialul Rebelde a făcut furori printre adolescenți. În doar cinci ani au lansat nouă albume

Serialul mexican Rebelde a fost difuzat în premieră de Canal de las Estrellas în 2004, ulterior fiind preluat de Univision. Actorii din rolurile principale au format trupa RBD care a activat cinci ani, însă a lansat un număr de nouă albume, ceea ce este impresionant pentru o trupă care a fost pe piață atât de puțin timp. Albumele lansate sunt: „Rebelde", "Celestial", "Nuestro Amor", "Empezar Desde Cero" și "Para Olvidarte De Mi", versiunea în limba engleză a albumului "Rebelde" (Rebels) și versiunile în limba portugheză "Celestial Versao Portugues", "Nosso Amor Rebelde" și "Rebelde Edição Portugues", informează Info Music

Rebelde se întoarce!
Rebelde se întoarce!

Pe canalul de YouTube RBD Oficial, care a primit premiul YouTube Silver Creator Award pentru depășirea pragului de 100.000 de abonați, fanii pot urmări toare videoclipurile trupei, pentru melodii extrem de îndrăgite precum „ Rebelde”, „Ser o Parecer”, „Nuestro Amor” sau „Salvame”.