Stiri mondene

VIDEO: Dorian Popa, discurs emoționant înainte de un concert! Artistul a vorbit despre credință și urmarea viselor: „Să-l țineți pe Dumnezeu în suflet”

Dorian Popa, discurs emoționant la un concert
Dorian Popa, discurs emoționant la un concert [Sursa foto: Captură video]
Dorian Popa a ținut un discurs cu adevărat emoționant. Ce mesaj le-a transmis artistul fanilor prezenți la concert?!

Dorian Popa, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, a susținut un concert la Slatina. În fața miilor de tineri prezenți la eveniment, cântărețul a avut un scurt discurs. Dorian Popa și-a încurajat fanii să studieze și să meargă la școală pentru că în felul acesta le va fi mai ușor să-și urmeze visele pe care le au. Îndrăgitul vlogger este de părere că numai așa țelurile înalte se îndeplinesc.

Dorian Popa,  discurs emoționant înainte de un concert
Dorian Popa, discurs emoționant înainte de un concert[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Motivul pentru care Dorian Popa nu își dorește un copil: „Nu vreau să mă blameze oamenii”

„O minte cultivată va fi întotdeauna cu un pas înaintea alteia mai puțin cultivate. Mergeți la școală, urmați tot drumul cum trebuie și atunci veți putea spera la cele mai frumoase visuri și veți putea atinge cele mai înalte țeluri, da?”, a spus Dorian Popa la microfon.

Dorian Popa, discurs emoționant la un concert
Dorian Popa, discurs emoționant la un concert[Sursa foto: Captură video]

Dorian Popa le-a dat sfaturi fanilor din Biblie

Dorian Popa este o persoană credincioasă și cu frică de Dumnezeu, rugăciunea fiind zilnică prezentă în viața sa. Vedeta nu a uitat de acest aspect și a citat din Biblie, din Sfânta Evanghelie după Matei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

„În altă ordine de idei, țineți minte! Matei 555 spune așa: «Ferice de cei blânzi, că vor moșteni pământul». Să îl țineți pe Dumnezeu în suflet, le spun și celor care sunt răi, ignorați răul, fiți fericiți și fiți buni. Sunteți gata de distracție?”, a continuat el.

Citeste si: Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru a locui în cartierul construit de Dorian Popa? „Încă nu am vândut nimic”

Mulți dintre cei prezenți la concert au filmat discursul lui Dorian Popa de la Slatina, iar apoi au postat clipul video pe TikTok. Așa cum era de așteptat, cuvintele și momentul artistului au devenit virale în mediul online.

@i_ncs45 #foryou #slatina #viral #dorianpopa #5pasidebine #work @dorianpopa #hatz ♬ Twenty One Pilots Hometown Slowed Sad Part- Half Angel Half Devil