Stiri mondene

Câți bani face Cheluțu' al lui Dorian Popa? „Cheluțu' e prințul casei”

Câți bani face Cheluțu' al lui Dorian Popa?
Câți bani face Cheluțu' al lui Dorian Popa? [Sursa foto: Facebook]
Dorian Popa a dezvăluit într-un podcast câți bani a făcut cu patrupedul său Cheluțu' de când l-a integrat și pe el în online.

Se știe deja că Dorian Popa scoate bani frumoși din lumea online-ului, iar mai nou, am aflat același lucru și despre cățelul său, Cheluțu'. Dorian Popa se declară un om universal căruia îi place să facă mai multe lucruri deodată, însă recunoaște că cel mai bine se simte pe Youtube. Iar asta se vede și din cifrele conturilor bancare. Însă nici Cheluțu' nu se lasă mai prejos și a câștigat nici mai mult nici mai puțin de 150.000

de euro. În aceste condiții este de înțeles de ce Dorian Popa se teme să nu-i fie furați câinii, așa cum i s-a întâmplat celebrei artiste de peste ocean, Lady Gaga. 

„Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, a declarat Dorian Popa în cadrul podcastului. 

Câți bani câștigă lunar din online Dorian Popa. A dezvăluit chiar el

Dorian Popa, viitor „Hâtz”, spune că încasează în jur de 40.000 de euro pe lună. Mai precis, 10-15.000 de euro din Instagram și în jur de 20-25.000 de euro din vlogg-urile de pe canalul său de YouTube.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mai spus artistul.