Stiri mondene

Doinița Oancea, surprinsă de un fan într-o ipostază neașteptată pe stradă! Cum a reacționat actrița: „Era șocat omul”

Doinița Oancea, surprinsă de un fan într-o ipostază neașteptată
Doinița Oancea, surprinsă de un fan într-o ipostază neașteptată [Sursa foto: Instagram]
Doinița Oancea a povestit despre o întâmplare neașteptată cu un fan. Uite despre ce este vorba!

Doinița Oancea este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi. Vedeta a impresionat de-a lungul carierei sale prin aparițiile sale, având o comunitate destul de mare pe rețelele sociale. Doinița Oancea este transparentă cu cei care o urmăresc, așa că face des sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a-i mulțumi pe fanii săi. Așa s-a întâmplat și de această dată când a povesit o întâmplare care i-a adus zâmbetul pe buze.

Mai exact, vedeta a fost surprinsă de un fan, în timp ce umfla roata mașinii. Acesta a fost șocat pentru că nu se aștepta ca Doinița să aibă astfel de abilități. Se pare că reacția fanului a amuzat-o pe actriță.

Doinița Oancea, surprinsă de un fan într-o ipostază neașteptată
Doinița Oancea, surprinsă de un fan într-o ipostază neașteptată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Doinița Oancea, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre fostul său iubit, Ionuț Ghenu și Lora: ”Să fie sănătoși și să-și trăiască viața”

„Nu am nicio problemă, absolut nicio problemă. Trebuia să fac asta, că am o problema la una din roți și aștept să îmi vină cauciucurile și cum am acel compresor în mașină, iată că mă descurc în singură în situații extreme. Deci a trecut pe lângă mine, era pe un skateboard, a cam sesizat că eu în timpul ăsta vorbeam și la telefon, îmi făceam și o poză, adică aveam trei lucruri în desfășurare și am văzut că trece așa cineva pe lângă mine pe o placă și văd că se întoarce și zice: scuze, tu ești? Și i-am zis, așa se pare. Wow, sunt un mare fan, ești foarte tare, felicitări pentru tot ce faci și să te văd făcând asta, nu îmi imaginam. Eu râdeam, îți dai seama, ce era să fac, era șocat omul.”, a spus Doinița Oancea.

Doinița Oancea, surprinsă de un fan într-o ipostază neașteptată
Doinița Oancea, surprinsă de un fan într-o ipostază neașteptată[Sursa foto: Instagram]

Doinița Oancea, despre persoanele care se ascund în spatele unor filtre și nu își arată adevărata identitate  

Doinița Oancea a ajuns foarte repede la inima publicului prin rolurile pe care le-a avut în mai multe seriale celebre, cât și prin sinceritatea ei. Recent, actrița a transmis un mesaj pe Instagram despre teama oamenilor de a se arăta exact așa cum sunt ei.

Citeste si: Doinița Oancea, confesiuni cu ochii în lacrimi despre cel mai mare regret al său: „Nu am acordat suficient de multă importanță”

„În viața reală se numesc măști! Pe instagram sau în alte aplicații se numesc filtre. E natura omului să vrea să se “înfrumusețeze”.. “împăuneze”… să se arate, să pară, să “pozeze” în mai cu moț decât e! (a se citi că nu vorbim doar de aspectul fizic). Știți de ce? De teamă – teama de a nu fi plăcut/iubit pentru cine e și cum e! Facem greșeala de a ne compara cu alții! X e mai bun, are nu știu ce job, Y e mai frumoasă, Z e mai fit.  Și din nevoia și dorința imensă pe care toți o avem – aceea de a fi iubiți. Ne e cel mai frică să fim așa cum suntem de fapt, ne e frică să ne arătăm vulnerabilitățile, ne e rușine pentru că ne tot uităm în jur, pentru că …ne uităm la imagini prefabricate, vieți care par perfecte (THERE’s no such thing) pentru că am fost educați de niste părinți care au vrut ce e mai bine pentru noi și ne-au inoculat programele greșite fară să știe!. Azi m-am pozat așa, abia trezită, nemachiată și fară zâmbet (că nu simt să o fac) și pun poza asta aici – ca un reminder pentru mine DAR și pt voi!!! Embrace who U are! Și aveți CURAJUL SĂ arătați cine sunteți cu adevărat – doar așa veți avea lângă voi oameni care vă vor iubi autentic. Și doar așa vă veți simți împliniți/e!”,  este mesajul scris de vedetă.

Actrița a ales să scrie acest mesaj lângă o fotografie în care apare complet nemachiată și fără zâmbet pe buze.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de doinitaoancea (@doinitaoancea)