Stiri mondene

Doinița Oancea, primele declarații despre scandalul cu regizoarea celebră: „Nu are legătură cu realitatea”

Doinița Oancea, primele declarații despre scandalul cu regizoarea celebră
Doinița Oancea, primele declarații despre scandalul cu regizoarea celebră [Sursa foto: Facebook]
Doinița Oancea a dezvăluit care este adevărul, cu privire la presupusul scandal dintre ea și regizoarea Camelia Popa.

În ultimele zile, Doinița Oancea, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din țara noastră, a fost subiect de discuție în presa tabloidă, care a împrăștiat mai multe zvonuri despre îndrăgita actriță. Mai exact, în mediul online se spune faptul că Doinița Oancea a părăsit Academia de film din București, acolo unde preda tinerilor elevi care vor să-i calce pe urme, în urma unui scandal pe care l-a avut cu regizoarea Camelia Popa. 

Doinița Oancea, primele declarații despre scandalul cu regizoarea celebră
Doinița Oancea, primele declarații despre scandalul cu regizoarea celebră[Sursa foto: Facebook]

Doinița Oancea, adevărul despre scandalul cu regizoarea celebră

În cadrul unui interviu oferit recent, actrița a mărturisit că informațiile potrivit cărora ea s-ar afla într-un scandal cu  regizoarea nu sunt reale. Pe Doinița Oancea o deranjează cel mai mult faptul că în mediul online unele articole o pun într-o lumină neplăcută. 

Citeste si: Doinița Oancea face dezvăluiri despre relația cu Augustin Viziru: „Oamenii ne-au plăcut și au început să vadă în noi un cuplu foarte drăguț”

„Cred că informațiile parvin dintr-o lume paralelă în care se întâmplă cu totul altceva și nu din realitate. Colaborarea mea cu academia respectivă a încetat acum doi ani, când mi-am și deschis școala. A încetat în termeni foarte ok, nu s-a certat nimeni cu nimeni. Pe lângă asta, eu și Camelia Popa nu am avut niciun soi de relație”,  a spus Doinița Oancea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de doinitaoancea (@doinitaoancea)

De asemenea, Doinița Oancea susține că între ea și regizoarea Camelia Popa nu a existat mai mult de un salut, atunci când se întâlneau în academie. 

Doinița Oancea, primele declarații despre scandalul cu regizoarea celebră
Doinița Oancea, primele declarații despre scandalul cu regizoarea celebră[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Doinița Oancea, surprinsă de un fan într-o ipostază neașteptată pe stradă! Cum a reacționat actrița: „Era șocat omul”

„Existam amândouă în aceeași academie, dar mai mult de <<Bună ziua>> nu ne-am dat, adică... de unde până unde ceartă, scandal. Cred că dacă eram genul ăsta de persoană, care se scandaliza sau care făcea scandal, în anumite circumstanțe se afla în 15 ani, de când sunt persoană publică”, a mai mărturisit Doinița Oancea.