Stiri

Actorul Val Kilmer, dezvăluiri inedite în documentarul „Val": „Am trăit o viață...”

Actorul Val Kilmer, dezvăluiri inedite în documentarul „Val
Actorul Val Kilmer face dezvăluiri inedite în noul documentar „Val”. Urmărește trailerul în articol!

Prin intermediul noului documentar, Val Kilmer ne invită în lumea sa! Mai exact, documentarul va prezenta călătoria profesională a actorului, de la realizarea unor filmulețe homemade alături de fratele său până la interpretarea unor roluri emblematice în filme precum "Top Gun", "Batman Forever", "Tombstone" sau "The Doors”. De asemenea, actorul de 61 de ani ne vorbește și despre diagnosticul de cancer la gât pe care l-a primit în 2015.

Actorul Val Kilmer, dezvăluiri inedite în documentarul Val
Actorul Val Kilmer, dezvăluiri inedite în documentarul Val[Sursa foto: Facebook]

„Val” este regizat de Leo Scott și Ting Poo, și produs de Val Kilmer, Andrew Fried, Dane Lillegard, Jordan Wynn, Brad Koepenick și Ali Alborzi. Din primele informații, materialul va fi lansat în cinematografe pe 23 iulie și pe Amazon Prime pe 6 august. 

„Mă numesc Val Kilmer. Sunt actor. Am trăit o viață magică și am surprins câte ceva din ea. Am fost primul tip pe care îl știam care avea o cameră video. Dețin mii de ore de înregistrări, pe care le-am filmat de-a lungul vieții și carierei" , mărturisește vocea narativă în noul documentar "Val".

VIDEO: Trailer documentar- Val

Val Kilmer  a devenit popular la mijlocul anilor 1980 după apariții în filme ca "Top Secret!" (1984), "Real Genius" (1984) sau filme de acțiune cum ar fi "Top Gun" și "Willow". L-a interpretat pe Jim Morrison în "The Doors", Doc Hollyday în "Tombstone", Chris Shiherlis în "Heat" sau Simon Templar în "The Saint". La începutul anilor 2000, Kilmer a avut din nou roluri importante în "The Salton Sea", "Spartan" și roluri secundare în "Kiss Kiss Bang Bang" sau "Alexander".