Lansări muzicale

Direcția 5 și Flavius Teodosiu au lansat videoclipul piesei „Is There Someone Loving You”

Direcția 5 și Flavius Teodosiu au ansat videoclipul piesei „Is There Someone Loving You”
Direcția 5 și Flavius Teodosiu au ansat videoclipul piesei „Is There Someone Loving You” [Sursa foto: Captură YouTube]
Direcția 5 și Flavius Teodosiu, colaborare muzicală! Membrii formației și artistul au lansat videoclipul piesei „„Is There Someone Loving You”.

Flavius Teodosiu și Direcția 5 au lansat piesa „Is There Someone Loving You”, o frumoasă baladă de dragoste în care saxofonul este instrumentul cheie. Melodia este compusă de Marian Ionescu, fiind însoțită de un videoclip misterios ce întregește prin imagini povestea pasională de iubire. Producția muzicală „Is there Someone Loving You" este noua versiune a single-ului "Salut, ce faci?". Aceasta se va regăsi pe albumul "Sensitive", pe care o să-l lanseze peste câteva zile.

Direcția 5 și Flavius Teodosiu au ansat videoclipul piesei „Is There Someone Loving You”
Direcția 5 și Flavius Teodosiu au ansat videoclipul piesei „Is There Someone Loving You”
   „13 mai, Ziua dorului în România și un dor nebun de muzica românească. Nu știam de ce m-am trezit în gând în această dimineață cu vibe-ul muzicii Direcția 5 și cu o nostalgie aparte. Acum am înțeles. Salutări din Sighișoara! Parcă ieri zici că a fost spectacolul oferit de voi alături de Alina, la Sighișoara. Țin minte piesa asta :"Salut, ce faci?" cum a fost interpretată. Ce dor îmi e de concerte! Magic!, a spus un internaut.

Direcția 5 a lansat primul album în 1991

Direcția 5 a lansat peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling. De asemenea, în urmă cu două săptămâni, membrii formației au lansat o piesă romantică inritulată „Am să te am”. Flavius Teodosiu este unul dintre cei mai mari saxofoniști de la noi. De-a lungul carierei sale, artistul a împărțit scena cu legende precum Michael Bolton, Joe Cocker, Gloria Gaynor, Chris de Burgh și Jennifer Rush.