Lansări muzicale

Irina Rimes a lansat „N-avem timp”. Ascultă piesa aici

Irina Rimes a lansat „N-avem timp”. Ascultă piesa aici
Irina Rimes a lansat „N-avem timp”. Ascultă piesa aici [Sursa foto: Captură YouTube]
Irina Rimes a revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă. „N-avem timp” a fost lansată acum câteva minute și o poți asculta chiar aici.

Irina Rimes a revenit cu o nouă piesă de dragoste care vorbește despre lipsurile unei relații: lipsa timpului de-al asculta pe cel de lângă noi. Muzica este scrisă de Irina Rimes alături de Alex Cotoi, versurile sunt scrise de Irina Rimes, iar producția piesei este semnată de Alex Cotoi. 

„În pandemie, am stat mult să mă gândesc la noțiunea de timp, de ce timpul pare mai lung atunci când așteptăm și e mai scurt atunci când suntem fericiți, de ce nu putem percepe timpul așa cum este el, de ce ne supărăm pe timp când ar trebui să ne supărăm pe noi,

de ce avem așteptări de la ceva ce nu putem controla. Așa a apărut piesa "N-avem timp". Împreună cu Alex Cotoi, am reușit să o ambalăm frumos într-un context tipic mie, tipic Irinei de la începuturi. Trebuie să vă spun că mi-era dor de această Irină. Cumva, prin piesa asta am reușit să mă întorc în timp”, a spus Irina Rimes despre piesa proaspăt lansată.