Stiri mondene

Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat| Denis Matroș, despre povestea Academiei de Tik Tok: "Este bazat pe informațiile mele acumulate în cinci ani"

Denis Matroș, despre povestea Academiei de Tik Tok
Denis Matroș [Sursa foto: Captură YouTube]
Denis Matroș, tânărul care a dus pasiunea pentru social media la rang de artă, a fost invitatul celor doi prezentatori ai matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2. Creatorul de conținut a oferit mai multe detalii despre Academia de Tik Tok.

Denis Matroș este creator de conținut video pe una dintre cele mai populare platforme, fiind o persoană inventivă. Întotdeauna plin de umor, autentic și energic, tânărul a câștigat rapid aprecierea publicului. Denis s-a apucat de TikTok pentru amuzament și nu s-a gândit niciodată că va ajunge așa departe, să strângă o comunitate numeroasă, zeci de milioane de vizualizări și să câștige bani din clipurile video publicate pe platforma de socializare.

Pentru că se află printre cei mai apreciaţi tiktokeri, acesta a fost nominalizat la categoria  ”TikTok-erul anului”  în cadrul  ”The Artist Awards”, unul dintre cele mai importante evenimente de premiere al talentelor muzicale și din online.  

Denis Matroș, detalii din culisele Academiei de Tik Tok
Denis Matroș

Denis Matroș, detalii din culisele Academiei de Tik Tok

Denis Matroș a fost invitatul celor doi prezentatori ai matinalului" Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" și le-a vorbit ascultătorilor Radio Impuls și telespectatorilor Kanal D2 despre povestea Academiei de Tik Tok. 

Citește și: Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat| Andia, dezvăluiri inedite despre evoluția ei ca artist independent. Cum a luat naștere colaborarea dintre ea și băieții de la DJ Project

"Academia de Tik Tok înseamnă chiar ce se aude o școală de Tik Tok, fiind prima Academie de Tik Tok din România și primul curs video. Este bazat pe informațiile mele acumulate în cinci ani de zile, de la bazele unui cont de succes până la influencer.

Ceea ce fac și eu în prezent, din asta îmi câștig existența de doi ani, iar de cinci ani ca influencer.(...) Poți să faci bani prin mai multe metode, poți să faci live care este cel mai simplu, dar eu sunt contra pentru că 'cerșești' bani. Este o funcție de meciuri, oameni care îți oferă cadouri, ulterior îi transformi în bani. Asta este cea mai simplă metodă, dar metoda prin care eu fac bani este colaborarea cu branduri, asta se întâmplă când semnez cu o agenție. Este și jobul Social Media Specialist, adică fac pentru alții conținut, le iau contul de la 0, postez, editez și fac strategia de postare. De aici poți să iei un salariu lunar.", a spus Denis Matroș.

Denis Matroș a decis să renunțe la facultate și să se ocupe de social media
Denis Matroș [Sursa foto: Captură YouTube]

Denis Matroș a decis să renunțe la facultate și să se ocupe de social media

Denis Matroș a studiat Inginerie Economică Industrială, însă, în cele din urmă a ales un alt drum, cel înspre Marketing digital  Alegerea făcută s-a dovedit a fi, în cele din urmă, rețeta succesului.

Citește și: Invitatul de 12: Secretul relației de 17 ani dintre Florian Rus și soția sa. Cum reușesc ei să mențină sentimentele de iubire: "Mi se pare o minune că am rămas împreună atâția ani"

"Am renunțat la facultate cu greu, dar au venit oportunitățile pe Tok Tok, din acel moment mi-am dat seama că este ceea ce vreau să fac în viața asta. Eu făceam Politehnica ca săînțelegeți diferența. Nu era pentru mine, am simțit asta când am intrat într-un atelier și am simțit mirosul ăla de ulei. Am zis că trebuie să fac altceva", a mai adăugat Denis Matroș.