Stiri

Dimineața Nebună. Vladimir Putin are mai multe case. Matinalul Mishu: „Oare e cu impozitul la zi?”. Audio

Dimineața Nebună. Vladimir Putin are mai multe case. Matinalul Mishu: „Oare e cu impozitul la zi?”
Dimineața Nebună. Vladimir Putin are mai multe case
Vladimir este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă.

Mass media vorbește despre averea secretă a lui Vladimir Putin care ar valora 200 de miliarde de dolari, potrivit unor teorii, citeză Ziare.com.

Se zvonește că Vladimir Putin ar avea mai multe case, nu doar una, așa cum a declarat, astfel că matinalul Mishu a avut o curiozitate privind plata taxelor. Cum reușește președintele rus „să găsească timp să aibă grijă de atâtea case”?! 

Fostul consilier al guvernului rus, Stanislav Belkovsky a estimat recent că averea reală a lui Putin ar fi de aproximtiv 70 de miliarde de dolari, în timp ce managerul unor fonduri de investiții din Statele Unite, Bill Browder a declarat în Washington Post, că aceasta ar fi de circa 200 de miliarde de dolari. Există alții, care cred că adevărata avere a lui Putin ar putea fi mult mai mare.

Însă venitul declarat al președintelui Rusiei ar fi în jur de 8,6 milioane de ruble pe an (adică, circa 149.000 de dolari). De asemenea el a mai declarat că nu deține decât un apartament de 75 metri pătraţi, două maşini sovietice şi o maşină de teren.