Stiri mondene

Justin Bieber și Hailey Baldwin, sărut pasional pe covorul roșu de la Premiile Grammy. Audio Dmineața Nebună

Justin Bieber și Hailey Baldwin, sărut pasional pe covorul roșu de la Premiile Grammy
Justin Bieber și Hailey Baldwin [Sursa foto: People ]
Justin Bieber a fost nominalizat la 8 categorii la Premiile Grammy anul acesta și a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu alături de soția sa.

Justin Bieber și soția Hailey Baldwin Bieber au uimit pe toată lumea cu apariția lor pe covorul roșu de la Premiile Grammy. 

Citeste si: Volodimir Zelenski, discurs emoționant la Gala premiilor Grammy 2022: „Tăcerea este moarte, spuneţi adevărul prin versurile voastre”

Despre ținututa lui Justin Bieber au discutat și matinalii Mishu și Cosmin în „Dimineața Nebună”, ediția de marți, 5 aprilie. 

Justin Bieber, ținută controversată la Premiile Grammy

Justin Bieber a ales pentru gala Premiilor Grammy un costum Balenciaga supradimensionat, combinat cu pantofi Croc și un fes roz. Look-ul adoptat de artist este în contradicție cu cel al soției sale, care a ales o rochie de mătase albă, foarte simplă.
Cuplul nu s-au dezlipit toată seara unul de altul și chiar și-au arătat dragostera în fața camerelor de luat vederi prin intermediul unor sărutări pasionale.

Justin Bieber și Hailey Baldwin, sărut pasional pe covorul roșu de la Premiile Grammy
Justin Bieber și Hailey Baldwin[Sursa foto: People ]

Cel mai recent album al lui Bieber, „Justice”, i-a adus un record de opt nominalizări la Grammy anul acesta, fiind prima dată când muzicianul a fost desemnat pentru recordul anului, cântecul anului și albumul anului, toate simultan. Hitul său de dragoste „Peaches” – care a debutat pe locul 1 în Billboard 100 în martie trecut și a devenit rapid melodia verii 2021 – a câștigat nominalizări la Grammy la cea mai bună performanță R&B (prima sa nominalizare R&N), cântecul anului, cel mai bun videoclip muzical și înregistrarea anului.