Stiri

Dimineața Nebună: Un bătrân s-a prezentat la spital cu un obuz înfipt în posterior: „Așa ceva, n-am mai văzut!” - AUDIO

Un bătrân s-a prezentat la spital cu un obuz înfipt în posterior
Un bătrân s-a prezentat la spital cu un obuz înfipt în posterior [Sursa foto: Twitter]
Un spital din Franța a fost evacuat după ce un bătrân a venit cu un obuz în posterior.

Situația cel puțin neobișnuită i-a alertat pe medici, care au fost nevoiți să scoată pe toată lumea din spital. Incidentul a avut loc sâmbătă, 17 decembrie, ora 21:00, la camera de urgență Sainte-Musse din Toulon. La fața locului a fost chemată inclusiv o echipă de deminare, deși bărbatul i-a asigurat pe medici că obuzul nu mai e funcțional. Cazul a fost preluat de un chirurg, care l-a operat pe pacientul dornic de senzații tari.

Obuzul a fost îndepărtat prin abdomen 

“Așa ceva, n-am mai văzut! Un bătrânel de 88 de ani a creat panică într-un spital din Franța, după ce a ajuns la urgențe cu un obuz blocat în partea posterioară”, au transmis jurnaliștii francezi.

Bătrânul se află într-o stare bună

Medicii au dat asigurări că pacientul este într-o stare bună și au oferit mai multe detalii referitoare la dimensiunile obuzului, introdus acolo unde Soarele nu răsare. 

”Avea cinci sau șase centimetri în diametru și douăzeci de centimetri lungime”, explică un angajat al spitalului.

Un bătrân s-a prezentat la spital cu un obuz înfipt în posterior
Un bătrân s-a prezentat la spital cu un obuz înfipt în posterior[Sursa foto: PixaBay]

Un măr, un mango sau chiar o cutie de spumă de ras… Suntem obișnuiți să găsim obiecte neobișnuite introduse acolo unde nu ar trebui să fie. Dar un obuz? Niciodată! ”, a completat un alt medic.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat a furat tot pavajul unei străzi din Germania și l-a vândut pe internet. Unde se ascundea, în timp ce polițiștii îl căutau- AUDIO

Au fost chemați experții în eliminarea bombelor

Ne-au liniştit spunându-ne că este un obiect de colecţie din Primul Război Mondial, folosit de armata franceză”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.  

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ” Dimineața Nebună . Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.