Stiri

Dimineața Nebună: Un bărbat din Suceava și-a adus amanta acasă și i-a spus soției că e o verișoară. Ce a urmat este incredibil - AUDIO

Un bărbat din Suceava și-a adus amanta acasă și i-a spus soției că e o verișoară.
Și-a adus amanta acasă și i-a spus soției că e o verișoară. [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat din Suceava a venit acasă cu amanta și i-a zis soției că este o verișoară cu care vor dormi în același pat! Cum a reacționat femeia?

Polițiștii unei comune sucevene au ajuns fără voia lor personaje într-o adevărată telenovelă. Fiindcă a avut o seară plină în care a consumat o cantitate semnificativă de alcool, Nicolae Taliuc de 50 de ani a prins curaj și i-a venit o idee mai mult decât îndrăzneață. Și-a luat amanta de mână și s-a prezentat cu ea acasă la soție, spunându-i că ar fi vorba despre o verișoară care va sta cu ei și va împărți nu doat casa, ci și patul!

Soția bărbatului nu o cunoștea pe verișoara acestuia și de aici a început tot scandalul

Bărbatul a ajuns acasă cu o femeie din altă localitate, Tatiana Nagâţ, de 49 de ani, care avea mai multe geamantane cu haine, sub pretextul că aceasta este verişoara sa. Fiindcă își cunoștea bine soțul, femeia nu a crezut minciuna și a sunat imediat la 112, cerând polițiștilor să o scape de intrusa din casă.

Potrivit poliției, soţia s-a arătat intrigată de prezenţa Tatianei Nagâţ, întrucât bănuia că este amanta soţului ei. Nicolae Tucaliuc a provocat scandal deoarece soţia sa nu era de acord ca toţi trei să doarmă în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat.

Un bărbat din Suceava și-a adus amanta acasă și i-a spus soției că e o verișoară.
Un bărbat din Suceava și-a adus amanta acasă și i-a spus soției că e o verișoară.[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Un mire și-a părăsit mireasa la altar! Mama lui a hotărât că nora e prea scundă și neatrăgătoare pentru fiul ei „Sunt șocată și nu merit”

La scurt timp, la locuinţa celor doi au venit rudele soției, care au convins-o pe „verișoară” să părăsească domiciliul soţilor Tucaliuc, aceasta plecând doar cu o geantă, restul bagajelor rămânând în casă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional de polițiști pentru provocarea de scandal şi pentru refuzul de a se legitima.

A doua zi polițiștii au fost reclamați de bărbat că i-au răpit ”verișoara” și au fost nevoiți să-l încătușeze pe scandalagiu

A doua zi, când a constatat lipsa amantei, bărbatul s-a enervat și a sunat la 112, acuzându-i pe polițiștii care au venit acasă la el cu o seară înainte că au răpit-o pe „verișoara” sa. Tatiana Nagât a negat că ar fi fost răpită de cineva. Ea a explicat faptul că a plecat în casa unei verișoare și că a revenit în locuința celor doi soți a doua zi, pentru a-și lua bagajele.

Un bărbat din Suceava și-a adus amanta acasă și i-a spus soției că e o verișoară.
Un bărbat din Suceava și-a adus amanta acasă și i-a spus soției că e o verișoară.[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat din Satu Mare s-a ales cu un dosar penal, după ce și-a furat propria mașină din curtea soacrei- AUDIO

”Duminică dimineață a început scandalul din nou, ea iarăși a început să-mi reproșeze și să dea în mine și era normal să sun la 112. Le-am zis polițiștilor că nu o găsesc pe verișoara mea și că au luat-o ei și au lăsat-o în drum. Au lăsat-o în mijlocul comunei. Asta a făcut domnul polițist, cu cumnatul meu și un alt cumnat și cumnata”, a declarat Nicolae Tucaliuc.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.