Stiri

Dimineața Nebună: Un bărbat din Suceava a sunat la 112 pentru că îl bătea soacra! Ce le-a povestit polițiștilor - AUDIO

A sunat la 112 pentru că îl bătea soacra
A sunat la 112 pentru că îl bătea soacra [Sursa foto: Captură video]
Un sucevean a sunat la 112 si a reclamat că a fost bătut de soacră.

Un telefon mai puțin obișnuit a fost primit în seara zilei de ieri la serviciul de urgențe 112! Un bărbat de 37 de ani din Suceava a cerut ajutorul polițiștilor pentru a fi apărat de soacră. Oamenii legii s-au deplasat la adresa indicată și l-au găsit pe reclamant în fața blocului. Suceveanul, care se afla în stare de ebrietate, le-a povestit autorităților că se afla în apartament cu soția, când a sosit soacra sa, în vârstă de 66 de ani.

Cei doi au început o discuție în contradictoriu, care a degenerat, iar soacra a început să-l lovească cu palmele pe spate. Atât soacra, cât și soția reclamantului au recunoscut incidentul, dar au dat vina consumului exagerat de alcool al bărbatului.

Citeste si: Bancul zilei de luni, 2 mai 2022: Probleme cu soacra: „Ginerică, ti-am fript niște chifteluțe!"

Un bărbat din Suceava a sunat la 112 pentru că îl bătea soacra
Un bărbat din Suceava a sunat la 112 pentru că îl bătea soacra[Sursa foto: Captură video]

A sunat la 112 pentru că îl bătea soacra

Bărbatul, deși inițial speriat a apelat la poliție, nu a dorit să depună plângere. De asemenea, reclamantul nu prezenta urme de violențe pe suprafața corpului și nu a dorit prezența unui echipaj medical sau să fie transportat la spital.

Citeste si: Dimineața Nebună: Un bărbat din Timiș a intrat cu mașina în casa soacrei din răzbunare! Ginerele a vrut să tragă un „semnal de alarmă”. Audio

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”. Dacă nu ai fost pe frecvențe poți asculta întregul moment chiar aici.