Stiri

Dimineaţa Nebună: Un bărbat din China nu mai are voie la un restaurant “mănânci-cât-poți” pentru că a mâncat prea mult

Dimineaţa Nebună: Un bărbat din China nu mai are voie la un restaurant “mănânci-cât-poți” pentru că a mâncat prea mult
Un vlogger chinez nu mai are voie să intre întrăun restaurnat de tip mănânci cât poți, după ce anagajații și-au dat seama că mânca prea mult.

Mr. Kang, a declarat pentru Hunan TV că a fost interzis în restaurantul Handadi Seafood BBQ din orașul Changsha, după câteva mese copioase. La prima sa vizită în restaurant a mâncat la o singură masă, 1,5 kg de picioare porc. Cu altă ocazie a mâncat la același local între 3,5 și 4 kg de creveți, potrivit propriilor declarații.

Vloggerul declară astfel, că cei care mănâncă prea mult sunt discriminați în cadrul restaurantelor.

„Pot să mănânc mult, e asta o vină?”, a întrebat el, adăugând că nu face risipă de mâncare.

Ce spune patronul restaurantului despre vloggerul mâncăcios?!

Cu toate că vloggerul declară că este vorba despre discriminare la mijloc, partonul restaurnatului, pe de altă parte, spune că bărbatul îl aduce în sapă de lemn dacă vine prea des la restaurantul său. „De fiecare dată când vine aici, pierd câteva sute de yuani. Chiar dacă bea lapte de soia, poate să bea 20 sau 30 de sticle. Când mănâncă picioare de porc, mănâncă o tavă întreagă. Iar la creveți, de obicei oamenii folosesc clești pentru a-i lua, însă el folosește un platou ca să-i ia pe toți”, a declarat patronul, potrivit BBC.

Mai mult decât atât, patronul localului i a mai spus că va interzice toți vloggerii în restaurantul lui.

Vloggerul și-a expus povestea sa în mediul online și a devenit virală. Unii internauți sunt de părere că restaurantul nu ar trebui să fie de tipul mănânci-cât-poți dacă nu-și permite, în timp ce alții sunt solidari cu patronul.

Guvernul chinez le-a cerut oamenilor să lupte împotriva risipei de mâncare, astfel că videoclipurile culinare ar putea fi interzise în China.