Stiri

Dimineața Nebună: Terapie cu o "patrulă" formată din animăluțe pentru călătorii stresați care ajung pe aeroportul din San Francisco - AUDIO

Soluție inedită pentru călătorii stresați care ajung pe aeroportul din San Francisco
Soluție inedită pentru călătorii stresați care ajung pe aeroportul din San Francisco [Sursa foto: PixaBay]
Soluție inedită pentru călătorii stresați care ajung pe aeroportul din San Francisco.

Câțiva câini, un purcel cu fundă şi un iepure de greutatea unui copil de 10 ani fac parte din Brigada Glumeţilor, un grup de terapie neconvenţională pentru pasageri stresaţi. Pasagerii din aeroportul San Francisco pot să îmbrăţişeze animalele şi să se fotografieze cu ele.

Soluție inedită pentru călătorii stresați care ajung pe aeroportul din San Francisco
Soluție inedită pentru călătorii stresați care ajung pe aeroportul din San Francisco[Sursa foto: PixaBay]

Pasagerii sunt fascinaţi de Brigada Poznaşă 

Nu puţini au fost călătorii care erau să piardă avionul, fascinaţi de selfie-uri cu Brigada Poznaşă.

Îmbrăcați aparte, cu ochelari de soare și accesorii colorate, membrii din Brigada Poznaşă sunt pregătiţi în orice moment să aducă zâmbetul pe buzele pasagerilor.

"Când am lansat programul, scopul nostru a fost să ne destresăm pasagerii. Am descoperit rapid că am găsit şi o modalitate de a ne conecta cu pasagerii noștri la nivel emoțional.", a spus Jennifer Kazarian, manager.

Citește și: Dimineața Nebună: Un turist deghizat în Dracula a fost împiedicat să ajungă la Vârful Omu. Prin ce peripeții a trecut- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.