Stiri

Dimineața Nebună: Un turist deghizat în Dracula a fost împiedicat să ajungă la Vârful Omu. Prin ce peripeții a trecut - AUDIO

turist deghizat în Dracula
turist deghizat în Dracula [Sursa foto: Facebook / Salvamont Bușteni ]
Un turist deghizat în Dracula, cu pelerină şi umbrelă, şi încălzit cu pălincă, a fost oprit de salvamontişii din Buşteni din drumul către Vârful Omu.

Un bărbat deghizat în Dracula, cu pelerină şi umbrelă, şi încălzit cu pălincă, a fost oprit luni, 28 noiembrie, de salvamontişti din drumul către Vârful Omu. Turistul străin, care s-a deghizat în Dracula, cu pelerină roşie, umbrelă şi un mic troler în care, cel mai probabil, avea alte articole de îmbrăcăminte, a ajuns cu greu la un refugiu ce aparţine Salvamont Buşteni.

turist deghizat în Dracula
turist deghizat în Dracula[Sursa foto: Facebook / Salvamont Bușteni ]

T uristul deghizat în Dracula intenţiona să ajungă la Vârful Omu

Îmbrăcat în haina contelui Dracula, omul se pornise echipat total necorespunzător spre vârful Omu. Doar că planurile i-au fost date peste cap de salvamontiștii din Bușteni. L-au îndrumat pe curajosul turist străin spre telecabină pentru a ajunge înapoi, în Bușteni. Povestea este redată chiar de salvamontiști pe pagina lor de Facebook.

Citește și: Dimineața Nebună: Orașul din România, la un pas să rămână fără decorațiuni de Crăciun. Un bărbat a furat 100 de metri de instalație de lumini

„Un turist echipat „foarte bine” intenționa să ajungă la Vf.Omu. Spre dezamagirea lui, a dat peste noi care, obligați să-i stricăm planurile, l-am oprit din elanul lui și l-am îndrumat către telecabina. Se pare ca Sfinx-ul de ziua lui, atrage o „paletă foarte largă” de turiști. Să mai zică cineva că nu avem o meserie riscantă”, au scris salvamontiștii din Bușteni, pe Facebook.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ” Dimineața Nebună ”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.