Stiri

Dimineața Nebună: Soldații ruși au furat WC-ul unui oficiu poștal din regiunea Harkov: „Cine ar fi ghicit că pentru ei aceasta era o comoară?” - AUDIO

Soldații ruși au furat WC-ul unui oficiu poștal din regiunea Harkov
Soldații ruși au furat WC-ul unui oficiu poștal din regiunea Harkov [Sursa foto: Twitter]
Soldații ruși au furat WC-ul unui oficiu poștal din regiunea Harkov. Cum au reacționat angajații companiei?!

Situația în Ucraina capătă noi dimensiuni, soldații ruși sunt surprinși în ipostaze uluitoare. Pe lângă distrugerile provocate, militarii lui Vladimir Putin au comis furturi, unele de-a dreptul surprinzătoare. În vreme ce mai mulți militari ruși au fost filmați în timp ce furau alimente din magazinele din orașele atacate, într-o localitate a regiunii Harkov, eliberată de armata ucrainiană, rușii au furat o toaletă din oficiul Novaya Poșta.

Soldații ruși au furat WC-ul unui oficiu poștal din regiunea Harkov
Soldații ruși au furat WC-ul unui oficiu poștal din regiunea Harkov

Angajații companiei au văzut acest lucru când s-au întors la birou după ce teritoriul a fost eliberat de sub ocupație rusă. O fotografia a fost publicată de serviciul de presă al companiei, pe 27 septembrie. 

Citeste si: Shaun Pinner, soldatul britanic capturat de ruși, a fost eliberat și vorbește despre cum a fost forțat să asculte non-stop piesa „Mamma Mia”

„Ne-am întors în orașele eliberate din regiunea Harkov și am văzut asta într-una dintre filiale... Cine ar fi ghicit că pentru ocupanți aceasta era cea mai mare comoară? ”  au spus angajații poștei.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici. 

Soldații ruși fură tot ce găsesc în magazinele din Ucraina

Nu este primul incident de acest fel, întrucât rușii au fost surprinși făcând asta și zilele trecute. Rușii pleacă din magazinele abandonate de ucraineni cu tot ce găsesc, imaginile devenind virale pe rețelele sociale. În ultimele zile, în spațiul public au apărut tot mai multe informații cu privire la lipsurile pe care le-au provocat soldații ruși pe teritoriul Ucrainei, de la combustibil și până la hrană.

Soladații ruși
Soladații ruși[Sursa foto: podul.ro]

Citeste si: Dimineața Nebună. O senatoare din Rusia propune ca și bărbații inapți fizic să meargă la război. Audio

„Am furat niște produse cosmetice. Adidașii sunt de damă, sunt de marcă, totul este așa. Mărimea 38. Sunt în general cool. Totul este de înaltă calitate, toate hainele. (…) Da, toată lumea trage saci de aici, aș fi avut ocazia să iau și laptopul… Mi-am mai luat și pantalonii scurți. Sunt lucruri bune aici, desigur. Am fost șocat când am intrat în cameră.”, a spus un soldat rus.