Stiri

Dimineața Nebună: Petre Daea, vizită neașteptată la canalul de irigații de la Mehedinţi! Ministrului Agriculturii i-a luat prin surprindere pe muncitori- AUDIO

 Petre Daea, vizită neașteptată la canalul de irigații de la Mehedinţi
Petre Daea, vizită neașteptată la canalul de irigații de la Mehedinţi [Sursa foto: Captură YouTube]
Pentru a vedea în ce stadiu sunt lucrările, Petre Daea a făcut o vizită neanunțată la canalul de irigații din judeţul Mehedinţi.

Petre Daea, unul dintre cei mai vizibili miniștri din Guvernul PSD+ PNL, continuă vizitele pe teren. Pentru a verifica lucrările care se desfășoară sub bagheta Ministerului Agriculturii, Petre Daea le-a făcut muncitorilor o vizită-surpriză. Astfel, duminică, 2 octombrie, ministrul Agriculurii a fost la canalul de irigații de la Mehedinți, Țigănești. 

“E un obiectiv statal de o importanță deosebită pe care eu îl am ca prioritate în activitatea mea și nu zăbovesc niciun moment, chiar dacă este sâmbătă, chiar dacă este duminică, chiar dacă este seara, chiar dacă este dimineață din noapte”, a spus Petre Daea.

 Petre Daea, vizită neașteptată la canalul de irigații de la Mehedinţi
Petre Daea, vizită neașteptată la canalul de irigații de la Mehedinţi[Sursa foto: Captură YouTube]

Este cea de-a doua vizită neanunțată a ministrului Agriculturi 

Oficialul PSD a mers la șantier și a verificat stadiul lucrărilor de modernizare care au început în urmă cu două luni. 

"Este un constructor serios care a executat lucrări de investiții în țară, ne-a dat această încredere datorită calității lucrărilor pe care le-a executat și în același timp și datorită vitezei de lucru. Nu e ușor de făcut, nu e ușor. De aceea stărui foarte mult și o să mă vă vedeți să în fiecare zi sau aproape în fiecare zi, dacă timpul îmi va permite, dacă nu, voi fi și noaptea în sistemele de irigații, pentru că e o perioadă bună de execută a lucrării", a continuat ministriul Agriculturii.

 Petre Daea, vizită neașteptată la canalul de irigații de la Mehedinţi
Petre Daea, vizită neașteptată la canalul de irigații de la Mehedinţi[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dimineața Nebună: Un senator a intrat cu calul în Parlament! Cum și-a explicat gestul: „Dacă pisicile și câinii au voie, eu de ce nu pot intra cu animalul meu?”

În prezent se lucrează la reabilitarea canalului irigabil,  după ce zona a fost defrișată. A fost cea de-a doua vizită neanunțată a ministrului Agriculturii în ultimele două luni. Potrivit lui „Nea Petrică” muncitorii trebuie să tragă tare, pentru că în curând va veni iarna. 

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.