Stiri

Dimineața Nebună: Patru bărbați au furat cu căruța oile unui cioban

Patru bărbați au furat cu căruța oile unui cioban
Patru bărbați au furat cu căruța oile unui cioban [Sursa foto: PixaBay]
O adevărată operațiune a avut loc în localitatea brașoveană Târlungeni! Patru bărbați au furat cu căruța patru oi de la un cioban. Avem detalii în articol!

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Tărlungeni, a sunat la Poliție să anunțe că mai mulți hoți i-au furat oile. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 19- 44 de ani din localitatea Zizin, județul Brașov, au trasportat oile cu căruța, la fel ca în Evul Mediu.

Patru bărbați au furat cu căruța oile unui cioban
Patru bărbați au furat cu căruța oile unui cioban[Sursa foto: PixaBay]

Cei patru bărbați, reținuți pentru 24 de ore

Din primele informații, hoții au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

”În fapt, la data de 04 octombrie 2021, în jurul orei 00:25, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către un bărbat, în vârstă de 58 ani, din localitatea Tărlungeni, judeţul Braşov, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe ovine.” ,  a declarat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. 

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ” Dimineața Nebună ”.