Stiri

Dimineața Nebună. Mishu, lecție de microbiologie la 3 dimineața pentru fetița sa. Audio

Dimineața Nebună. Mishu, lecție de microbiologie la 3 dimineața pentru fetița sa. Audio
Dimineața Nebună  [Sursa foto: PixaBay]
Mishu ne-a povestit în dimineața aceasta cum a fost nevoit să țină o lecție de microbiologie la 3 dimineața, la rugămintea fetiței sale.

Viața de părinte nu este ușoară, însă ce te faci când copilul, la 3 dimineața, vrea să audă povești despre tenie? Ei bine, Mishu a experimentat asta pe propria piesele chiar seara trecută și le-a povestit lui Cosmin și impulsioniștilor „aventura” sa. Cei care nu au fost pe frecvențe în dimineața aceasta, pot asculta momentul chiar aici. 

 

Citește și: Dimineața Nebună: Trupele ruse se ghidează după o hartă din anii 1960- AUDIO

„Dimineața Nebună” poate fi ascultată oricând vrei, în secțiunea „Podcast”

Este mult mai ușor să-i asculți pe matinalii Mishu și Cosmin oricând vrei. Dimineața Nebună se difuzează live în fiecare dimineață de la 7 la 10, pe toate frecvențele Impuls din țară, dar și online pe website-ul radioimpuls.ro sau în aplicația Radio Impuls. Însă dacă ai ratat emisiunea de dimineață și ai vrea totuși să o asculți, poți face asta oricând pentru că emisiunea se regăsește și în secțiunea Podcast de pe site.  

În afară de Dimineața Nebună, mai poți asculta și Party Zone, HOT 40, dar și Bară La Bară. 

Citește și: Dimineața Nebună: Românii pot să cumpere cozonac în rate. Ce sumă trebuie să plătească lunar- AUDIO

Ce regăsești în secțiunea PODCAST Radio Impuls?!

Radio Impuls PODCAST îți aduce mai aproape emisiunile live de pe frecvențele noastre. Dimineața Nebună, Bară La Bară, Party Zone, dar și HOT40, sunt emisiunile pe care le poți asculta și reasculta de ori vrei.

„Dimineața Nebună” cu Mishu și Cosmin (Mihai Nicoară și Cosmin Dimăncescu), matinalul de la 7:00 la 10:00, este un mix de muzică bună și entertainment menit să-ți facă diminețile pline de energie. Intervențiile haioase ale celor doi dj cu experiență în radio de peste 20 de ani, dar și cele mai noi informații din lume sunt ingredientele perfecte. Cele mai trăsnite știri din ziua anterioară matinalului sunt prezentate și comentate de Mishu și Cosmin într-un stil unic și caraghios. Citește continuarea aici